DİLEK BATARAY BURSASPOR’DA


Yayınlanma 14 Eylül 2015, Pazartesi 17:47:07
Güncelleme 14 Eylül 2015, Pazartesi 17:47:07
BursaspordaBugün

Geçtiğimiz sezon Numune DSİ takımında forma giyen 27 yaşındaki pasör çarprazı Dilek Bataray Bursaspor’da…

Tecrübeli oyuncu Bursaspor gibi büyük bir camiada voleybol oynayacak olmasından dolayı oldukça mutlu olduğunu belirtti.

Emin İmen ile daha önce Milli Takımlarda çalıştığını belirten Dilek, “Hocam ile milli takımlarda çalışmıştım. Kendisinden böyle bir teklif gelince hiç düşünmeden kabul ettim. Bu sezon hedefimiz namağlup şekilde şampiyon olarak bir üst lige çıkmak” dedi.

Emin İmen: “ Kadromuzu Dilek ile Güçlendirdik”

Emin İmen yaptığı açıklamada, "Dilek ile kadromuzu biraz güçlendirdik diye düşünüyorum. En az bir orta oyuncu sıkıntımız var. Onu da transfer edip, lige hazırlanacağız. Biliyorsunuz 25 Ekim’de ligimiz başlıyor. Bir buçuk ay gibi zamanımız var. Umarım o zamana kadar hazır bir şekilde lige gireriz. Bulgaristan kampına transferlerimizden eksik gittik. Herşeye rağmen çok faydalı geçti. Bulgaristan GEnç Milli takımı ile hazırlık maçı oynadık. Kızlarımızı tanıma fırsatım oldu. Ben çok memnun kaldım. Bundan sonra kadromuzu tamamlayıp sezona gireceğiz" dedi.

DİLEK BATARAY

1.90 cm boyundaki tecrübeli oyuncu, 53 kez Yıldız ve Genç Milli formayı giydi. 10 Kasım 1988 Ankara doğumlu Dilek, 1.lig, 2.lig ve üçüncü ligde şu takımlarda forma giydi;

Emlak TOKİ (1.Lig) Yeşilyurt, Diyarbakır Dicle Üniversitesi, Balıkesir Belediyespor, Salihli Belediyespor, Altınoluk Belediyespor, Tekirdağ Çerkezköy Belediyespor, Gazi Üniversitesi (2.Lig) Numune DSİ (3.Lig)





BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
FATY BEKLENENİ KARŞILADI
Yayınlanma 14 Eylül 2015, Pazartesi 17:47:07
BursaspordaBugün