"DEPLASMANDA YOKSAK ŞAMPİYONLUK HAYAL!"


Yayınlanma 06 Ekim 2019, Pazar 09:30:06
Güncelleme 06 Ekim 2019, Pazar 09:30:06
BursaspordaBugün

Bursaspor'da kadronun en tecrübeli isimlerinden Iasmin Latovlevici'den Altay yenilgisi sonrası özeleştiri geldi. Rumen krampon, deplasmanda kazanamadıkları takdirde şampiyon olamayacaklarını söyledi.

Rumen krampon özeleştiri yaptı, takımın bu sezonki en büyük sorununu ortaya koydu.

DÖRT MAÇIN ÜÇÜ KAYIP

Bursaspor'da Altay maçının ardından sergilenen futbol tartışılırken, bu sezon deplasmanda oynanılan 4'üncü maçtan 3'üncü yenilginin alınması takım içinde de özeleştirilere neden oldu. Bursaspor'un yeniden Süper Lig'e yükselmesi için dış sahada oynanılan maçlardan da puan çıkarılması gerektiğini söyleyen Latovlevici ciddi bir çıkış yaptı.

SÖYLENECEK BİR ŞEY YOK

Karşılaşmanın ardından açıklamada bulunan 34 yaşındaki futbolcu, takımın şampiyon olmak için deplasmanda da kazanması gerektiğinin altını çizerek "Aslında söyleyecek bir şey yok. Artık önümüzdeki maçlara bakmalıyız. Şampiyon olmak istiyorsak sadece evimizdeki değil, deplasmandaki maçları da kazanmalıyız." diye konuştu.

İZMİR'DE KALDILAR

Öte yandan Bursaspor'da teknik direktör Yalçın Koşukavak Altay yenilgisinin ardından milli maç nedeniyle lige verilen ara nedeniyle futbolcularına iki gün izin verdi. Oyuncuların büyük bir bölümü bu nedenle Bursa ya dönmeyerek İzmir'de kaldı. Hafta sonu çalışmayacak Yeşil Beyazlılar yarın akşamdan itibaren Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde topbaşı yapacak.


Kaynak: bursahakimiyet.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
SELÇUK ŞAHİN'E BÜYÜK TEPKİ!
Yayınlanma 06 Ekim 2019, Pazar 09:30:06
BursaspordaBugün