ÇAĞLAR İMZAYI ATTI


Yayınlanma 21 Ağustos 2019, Çarşamba 04:30:11
Güncelleme 21 Ağustos 2019, Çarşamba 04:30:11
BursaspordaBugün

Bursaspor Adana Demirspor'lu kaleciyle ön protokol yaptı. Uzun süredir 1 numara sorununu çözmek için çaba sarfeden yeşil beyazlı yönetim, 24 yaşındaki file bekçisini Bursa'ya getirdi. 

Transfer tahtasını açmak için uzun süredir çaba sarfeden Bursaspor yönetimi, her an camiaya müjdeli haberi verebilir. Bu doğrultuda birçok isimle irtibat halinde olan yeşil beyazlılar, dün kaleci Çağlar Şahin Akbaba ile ön protokol yaptı. İlk etapta 3. Lig ekiplerinden Yeni Çorumspor forması giyen 24 yaşındaki file bekçisi Onurcan Piri'yle her konuda anlaşmaya varan yeşil beyazlılar, kaledeki rekabeti arttırmak için dün Çağlar'ı Bursa'yı getirdi. 

22 GOL YEDİ

Çağlar'ın geçtiğimiz haftalarda da menajeriyle birlikte Bursa'ya gelmiş ve yönetimle pazarlık masasına oturmuştu. Futbola Bucaspor altyapısında başlayan 24 yaşındaki file bekçisi, daha sonra Elazığspor, Karabükspor ve en son Adana Demirspor formaları giydi. Adana ekibiyle 30 Haziran 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunan Çağlar geçtiğimiz sezon 27 maçta 22 gol yedi. Bursaspor yönetimi daha önce 1 numara için Hayrullah Mert Akyüz, Emrullah Şalk ve Utku Yuvakuran gibi isimlerle görüşmüştü.


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
BURSASPOR'U DEĞİL KAYSERİ'Yİ TERCİH ETTİ
Yayınlanma 21 Ağustos 2019, Çarşamba 04:30:11
BursaspordaBugün