BÜYÜK ZAFERLER YÜREKLİ İNSAN İSTER


Yayınlanma 19 Ekim 2018, Cuma 04:30:02
Güncelleme 19 Ekim 2018, Cuma 04:30:02
BursaspordaBugün

İlk 8 haftada hedeflediği skorları alamayan Bursaspor, lider Galatasaray karşısında zoru başarmak istiyor.

Ankaragücü galibiyetiyle üzerindeki baskıyı atan yeşil beyazlılar, 18 puanla ligin zirvesinde yer alan rakibini yenerek dikkatleri üzerine çekme amacında. Türk Telekom Stadı'ndaki karşılaşma 20.30'da başlayacak.

Spor Toto Süper Lig'de 9.haftanın açılış maçında Bursaspor, Galatasaray'ın konuğu oluyor. Türk Telekom Stadı'nda 20.30'da başlayacak olan zorlu karşılaşmayı Ali Palabıyık yönetecek. İlk 8 haftayı 8 puanla geçen ve tek galibiyetini son oynanan Ankaragücü maçında alan yeşil beyazlılar, güçlü rakibi karşısında kazanarak hem camiaya moral aşılamak, hem de tüm dikkatleri üzerine çekmenin planlarını yapıyor. 

KADRO NASIL OLACAK?

Bursaspor'da sakatlıkları bulunan Saivet,  Shehu ve Umut Nayir bugünkü 90 dakikada forma giymeyecek. Teknik Direktör Samet Aybaba'nın savunma bloğunda herhangi bir değişiklik yapması beklenmezken, özellikle orta alan ve kanatlarda kimin forma bulacağı konusunda belirsizlik sürüyor. Cezası biten Badji'nin 11'de sahaya çıkmasına kesin gözüyle bakılırken, sol kanadın Latovlevici ve Umut Meraş ikilisinden oluşacağı tahmin ediliyor.  


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
PALABIYIK UĞURLU GELİYOR
Yayınlanma 19 Ekim 2018, Cuma 04:30:02
BursaspordaBugün