BURSASPOR'UN KAPISINDAKİ TEHLİKE!


Yayınlanma 17 Temmuz 2018, Salı 08:30:05
Güncelleme 17 Temmuz 2018, Salı 08:30:05
BursaspordaBugün

Bursaspor, Bogdan Stancu ile geriden gelen 530 bin Euro'luk alacağı için anlaşma sağladı. Ancak bir haftalık süreçte ödeme yapılmazsa Rumen krampon serbest kalacak. Stancu'yu transfer etmek isteyen Alanyaspor kapıda bekliyor.

TEKLİFİ KABUL ETTİ

Bursaspor'da ikinci sezonunu geçiren Bogdan Stancu'yla ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Rumen kramponla yapılan görüşmeler neticesinde alacaklarının tahsili konusunda yeni bir ödeme planı sunuldu. Buna göre Ali Ay yönetimi golcü futbolcunun bu sezon için geriden gelen toplam 530 bin Euro'luk alacağını 23 Temmuz Pazartesi gününe kadar ödemeyi taahhüt etti. Stancu teklifi kabul ederken, beklemeye geçti. Daha önce alacaklarını tahsil etmek için başlattığı işlemleri geri çeken Stancu bu durumun tekrarlanmaması konusunda yönetime özel bir ricada bulundu.

BOŞA ÇIKABİLİR

Bursaspor'da mutlu olduğunu yönetime ileten Rumen kramponun bir hafta içinde hesabına gereken miktar yatmadığı takdirde serbest kalma tehlikesi bulunuyor. Bu konuda Alanyaspor hazırda bekleyen kulüp durumunda. Bursaspor'da yılda 900 bin Euro kazanan Bogdan Stancu'nun Yeşil Beyazlı kulüple 31 Mayıs 2019'a kadar sözleşmesi var. Bursaspor'a Hamza Hamzaoğlu döneminde Gençlerbirliği'nden transfer edilen 31 yaşındaki Bogdan Stancu Yeşil Beyazlı formayla geride kalan 1,5 sezon içinde 38'i ilk 11'de olmak üzere 45 maça çıktı toplam 8 gol kaydetti.


Kaynak: bursahakimiyet.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
AYBABA YASİN'DE ISRARCI
Yayınlanma 17 Temmuz 2018, Salı 08:30:05
BursaspordaBugün