BURSASPOR'UN AVRUPA'DA EŞİ YOK!


Yayınlanma 08 Şubat 2019, Cuma 04:30:03
Güncelleme 08 Şubat 2019, Cuma 04:30:03
BursaspordaBugün

Avrupa'nın en iyi liglerinde 4 mağlubiyeti olup da 24 ve altında puan toplayan takım bulunmuyor. Valencia ise Bursaspor'a en çok benzerlik gösteren kulüp konumunda. 

Bursaspor'un bu sezon sergilediği performans konuşulmaya devam ediyor. Yeşil beyazlı takım, 20 haftası geride kalan Süper Lig'de 12 beraberlik aldı.Timsah'ın  bu durumu Türkiye'de büyük yankı bulurken, Avrupa'da da eşsiz bir görüntüye neden oldu.Nitekim Samet Aybaba'nın öğrencileri sadece 4 kez kaybetti. Avrupa'da 4 yenilgi alıp da liderlik koltuğunda oturan takımların olması, durumun ilginçliğini bir kat daha arttırıyor.İngiltere Premier Lig'de 4 kez yenilen Manchester City, şu anda zirvede yer alıyor.

VALENCİA'YLA AYNI

Bundesliga'da ise 42'şer puana sahip 2'inci sıradaki M'Gladbach ile 3'üncü basamaktaki Bayern Münih, 4 mağlubiyet almalarına karşı hem konumları itibariyle hem de topladıkları puanla Bursaspor'un görüntüsünden çok uzak bir tablo çiziyor. Yine aynı mağlubiyet sayılarında bulunan İtalya'da Milan 4'üncü, Fransa'da Lyon 3, Montpellier ise 5'inci sırada.Bursaspor'a en çok benzeyen ekip ise La Liga'da mücadele eden Valencia olarak göze çarpıyor. İspanyol temsilcisinin tıpkı yeşil beyazlılar gibi 12 beraberliği bulunuyor. 

 

Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
YETER Kİ O RUH O İNANÇ OLSUN!
Yayınlanma 08 Şubat 2019, Cuma 04:30:03
BursaspordaBugün