BURSASPOR'DA NEGATİF SEVİNCİ


Yayınlanma 22 Mayıs 2020, Cuma 08:00:48
Güncelleme 22 Mayıs 2020, Cuma 08:00:48
BursaspordaBugün

Bursaspor'da teknik heyet, futbolcu ve kulüp personeline yapılan Kovid-19 testlerinin sonuçları açıklandı. Yeşil Beyazlılar'a yapılan ikinci testlerden de negatif sonuç alınması sevinçle karşılandı.

SONUÇLAR GECE AÇIKLANDI

Koronavirüs salgını nedeniyle liglere verilen aradan sonra 8 Mayıs'ta Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde toplanan ve aynı gün Kovid-19 testine tabi tutulan Bursaspor'da teknik heyet, futbolcu ve kulüp personelinin sonuçlarının negatif çıkması rahat bir nefes alınmasına imkan tanımıştı. Erzurumspor'da birçok kişide pozitif sonuç alınması üzerine acil olarak teste tabi tutulan Bursaspor'da sonuçlar gece geç saatlerde açıklandı.

TESTLERE DEVAM EDİLECEK

Önceki gün teste giren Yeşil Beyazlılar'da tüm sonuçların bir kez daha negatif çıkması büyük bir sevinçle karşılandı. Futbolcular içinde Yevgen Seleznov'a geçirdiği mide rahatsızlığı nedeniyle üçüncü kez Kovid-19 testi yapıldığı bildirildi. Yeşil Beyazlı kramponlar 26 Mayıs Salı günü toplandıktan sonra kampa gitmeden bir kez daha Kovid-19 testinden geçecek. Test uygulaması belirli periyotlarda maçlar başlayana kadar devam edecek.





BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
16 MAYIS, DEVRİMİN 10. YILI
Yayınlanma 22 Mayıs 2020, Cuma 08:00:48
BursaspordaBugün