BURSASPOR'DA AÇIKLAMA KRİZİ


Yayınlanma 13 Ağustos 2018, Pazartesi 09:30:08
Güncelleme 13 Ağustos 2018, Pazartesi 09:30:08
BursaspordaBugün

Fenerbahçe maçı sonrası Bursaspor resmi internet sitesinden Ali Koç'u hedef alan bir mesaj yayımlarken yine bu açıklama birkaç saat sonra Bursaspor Başkanı Ali Ay'ın talimatıyla siteden kaldırıldı.

SİTEDEN SERT İFADELER
Fenerbahçe maçı sonrasında Bursaspor Kulübü resmi internet sitesinden Sarı Lacivertli Kulübün başkanı Ali Koç'u hedef alan bir açıklama yayınladı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi; "Fenerbahçe büyüktür küfür etmez mottosuyla başlattığınız yeni sezonda, önce maç öncesinde bizim en değerlimiz olan taraftarlarımıza ve onların liderine ve bizim de en değerlilerimizden birine karşı sergilediğiniz bu vahşi ve mertlikle bağdaşmayan davranışınız için hesap vermelisiniz. Saha dışındaki bu davranışınızı, maç içindeki hakem ve VAR kararlarıyla birleştirdiğinizde nasıl bir açıklama yapacağınızı merakla bekliyoruz. KOÇ..."

ALİ AY'A BİLGİ VERİLMEMİŞ
Yayınlanan bu açıklamadan yaklaşık 15 dakika sonra bu kez Bursaspor Başkanı Ali Ay kameraların karşısına geçti. Maçı değerlendiren Başkan Ali Ay, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti. Ancak birbiriyle örtüşmeyen iki açıklama tartışmaları da beraberinde getirdi. resmi siteden yapılan açıklamada saha içindeki mücadelede hakemle yaşanan sıkıntı, tribünde de emniyet güçleriyle taraftar arasında çıkan gerginlik olmasına karşın Ali Koç'un neden hedef alındığı anlaşılamadı. Açıklamanın başkan Ali Ay'ın bilgisi dahilinde olmadan yayınlandığı ve yine Ali Ay'ın talimatıyla siteden kaldırıldığı bildirildi.

Aybaba da kınadı
Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba da dün resmi siteden yapılan açıklamayla, "Taraftarlarımıza yapılan bu şiddet olayını teknik ekibimiz ve futbolcularımız adına şiddetle kınıyorum" dedi.


Kaynak: bursahakimiyet.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
"ASLANLAR GİBİ MÜCADELE ETTİNİZ
Yayınlanma 13 Ağustos 2018, Pazartesi 09:30:08
BursaspordaBugün