BURSASPOR, İBRAHİM ÜZÜLMEZ'İ YOLLADI!


Yayınlanma 21 Haziran 2020, Pazar 19:30:03
Güncelleme 21 Haziran 2020, Pazar 19:30:03
BursaspordaBugün

Bursaspor, Teknik Direktör İbrahim Üzülmez ile yollarını ayırdı.

TFF 1. Lig'in 29. haftasında dün deplasmanda Keçiörengücü'ne 1-0 yenilen Bursaspor'da üst üste ayrılıklar yaşanıyor. Yeşil-beyazlı kulüpte sabah saatlerinde Sportif Direktör Selçuk Erdoğan ile yolların ayrılmasının ardından, Teknik Direktör İbrahim Üzülmez dönemi de sona erdi. Yeşil-beyazlı kulüp, resmi internet sitesinden yaptığı duyuruda, "Teknik Direktörümüz İbrahim Üzülmez ve ekibi ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. İbrahim Üzülmez ve ekibinin geçmiş alacakları dışında herhangi bir talebi olmamıştır. Kendisi ve ekibine emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz" açıklamasını yaptı.

Son 7 haftada sadece bir galibiyet alabilen Üzülmez, böylelikle Bursaspor kariyerini noktalamış oldu.

İbrahim Üzülmez yönetiminde 14 maça çıkan Bursaspor, söz konusu karşılaşmalarda 6 galibiyet, 4 beraberlik 4 de mağlubiyet elde etti.

ÜZÜLMEZ'DEN VEDA MESAJI:

"Değerli Spor Kamuoyu

görev yapmaktan mutluluk duyduğum Bursaspor Teknik direktörlüğünden bugün itibariyle karsılıklı anlasarak ayrılmış bulunmaktayım bu süreç içerisinde bana destek olan Bursaspor taraftarına sayın başkan Mesut Mestan ve yönetimine futbolcularıma ve tum calısan emekcı kardeşlerime ben ve ekibim adına çok teşekkür ediyorum bundan sonrakı maclar ıcın de basarılar dılıyorum. Sevgiyle kalın...."


Kaynak: bursahakimiyet.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
BURSASPOR'DA ŞOK İSTİFA!
Yayınlanma 21 Haziran 2020, Pazar 19:30:03
BursaspordaBugün