BURSASPOR BAŞKANI’NDAN AÇIKLAMA VAR; RESMİ TARİHİ BEKLİYORUZ


Yayınlanma 25 Nisan 2020, Cumartesi 18:30:04
Güncelleme 25 Nisan 2020, Cumartesi 18:30:04
BursaspordaBugün

Bursaspor Başkanı Mesut Mestan, “Önümüzdeki hafta yapılacak toplantı ve ligin resmen başlama tarihi belirlenince harekete geçeriz. Oyuncularımız zaten hemen antrenmana başlayabilir” dedi.

Önceki gün Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir ve Süper Lig kulüp başkanlarıyla yaptığı toplantının ardından liglerin başlama tarihi haziranın ortası olarak düşünüldüğünün öğrenilmesi üzerine Bursaspor da sezonun kalanı için kolları sıvamaya hazırlanıyor. Zaten mayıs ayının başında takımı toplamayı planladıklarını ifade eden Başkan Mesut Mestan, “Biz önümüzdeki hafta yapılacak toplantının ardından liglerin resmi başlangıç tarihinin belirlenmesini bekliyoruz” dedi.

OYNAYIN DERLERSE OYNARIZ

Mayıs başında toplanmayı planladıklarını ifade eden Başkan Mestan, “Bilim Kurulu, Federasyon’un alacağı kararın ardından takımı toplarız. Zaten herkes burada. Bu yüzden takımı toplamak sıkıntı olmak. 1-2 günde herkes çalışmaya başlayabilir. Tabii biz de bunun öncesinde hijyenik ortamı sağlayıp, sporcu ve teknik ekibimizin sağlıklı bir şekilde antrenman yapmasını sağlarız. Burada uzmanların kararı önemli. Oynayıp derlerse oynarız” dedi.


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
"ŞAMPİYON OLURSAK SÖZLEŞMEM UZAR"
Yayınlanma 25 Nisan 2020, Cumartesi 18:30:04
BursaspordaBugün