BURSASPOR ARTIK EXTRA GÜÇLÜ


Yayınlanma 12 Ekim 2019, Cumartesi 04:30:05
Güncelleme 12 Ekim 2019, Cumartesi 04:30:05
BursaspordaBugün

Yeşil beyazlıların yeni isim sponsoruyla yaptığı imza töreni gelecek adına umut verdi.

TOFAŞ Spor Salonu'nda gerçekleştirilen lansmanda hedef yüksek tutuldu... Süper Lig'de başarılı sezon ardından ilk hedef EuroCup'ta mücadele edecek Bursaspor olarak belirlendi.

Bursaspor Basketbol takımının isim sponsoru olan Uludağ İçeçek AŞ ile yapılan anlaşma için dün imza töreni düzenlendi. Geçtiğimiz hafta oynadığı Darüşşafaka Tekfen maçına Frutti Extra Bursaspor adıyla çıkan yeşil beyazlılar ile Uludağ İçeçek AŞ arasındaki isim sponsorluğu lansman TOFAŞ Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Törene Uludağ İçecek Türk AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erbak, Uludağ İçecek Türk AŞ Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Kızıl, Uludağ İçecek Türk AŞ CEO'su Mete Öz, Uludağ İçecek Türk AŞ ortaklarından ve Bursaspor unutulmaz başkanlarından Levent Kızıl ile Frutti Extra Bursaspor Başkanı Sezer Sezgin, Genel Menajer Nedim Yücel, teknik ekip ve oyuncular katıldı. 

BAYRAĞI DEVRALDIK

5 yıl önce kurulan takımı hedefe ulaştırdıkları için mutlu olduklarını söyleyen Frutti Extra Bursaspor Başkanı Sezer Sezgin, “Bize bugün kadar katkı veren herkese teşekkür ediyorum. Tabii ki bizi bu yıl yalnız bırakmayan Uludağ İçecek AŞ'nin destekleri nedeniyle oldukça mutlu olduk” dedi. Uludağ İçecek Türk AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erbak, “Bursaspor'a bu işbirliği nedeniyle teşekkür ediyorum. Biz de Bursa sevgisiyle bu desteği canı gönülden kabul ettik. Buradan Durmazlar ailesine de Bursaspor'a bugüne kadar olan destekleri nedeniyle teşekkür ediyorum. Şimdi bayrağı biz devraldık. İnşallah Bursalı bütün aileler de kulübe destek verirler. Şimdilik ütopya gibi gözükse de umarım ileride şampiyonluklar için de bir araya geliriz” dedi.

HEDEFİ UFAK TUTMAYACAĞIZ

Uludağ İçecek Türk AŞ Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Kızıl da “Zaten biz Bursasporluyuz. Yıllardır da Bursa'ya ve Bursaspor'a desteklerimiz oldu. Devam da edecek. Sponsorluklar uzun süreli olursa hem sponsor olan firma hem de destek alan kurum bunun faydasını görür. Artık hedefi ufak tutmayacağız” ifadelerini kullandı. Uludağ İçecek Türk AŞ CEO'su Mete Öz ise Bu birliktelikle güçlenen Frutti Extra Bursaspor'un önce EuroCup, uzun vadede de Euoroleaugue'de mücadele edeceğine inancım tam. Ayrıca şahsım adına basketbol takımımızın bir deplasman giderini karşılamak istiyorum. Buradan Bursalı diğer iş insanlarına da sesleniyorum. Destek versinler” şeklinde konuştu.

OLDUĞUM YERDE BAŞARI OLUR

Uludağ İçecek Türk AŞ ortaklarından Bursaspor eski başkanı Levent Kızıl da “Her zaman söylerim sürdürülebilir başarı önemli olan. Biz bunun için buradayız. Kalbimiz temiz. Öyle olmasa başarı da olmaz. Benim olduğum her yerde başarı olur” dedi. Takım kaptanı Ender Arslan ise Gtakımda güzel bir ortam oluştu. Lige de güzel başladık. Böyle büyük bir markanın yanımızda olması bizi mutlu ediyor. Bizler de sahada güzel işler yapıp başarılı olmak için çalışacağız” ifadelerini kullandı.


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
TAHKİM İTİRAZI REDDETTİ...
Yayınlanma 12 Ekim 2019, Cumartesi 04:30:05
BursaspordaBugün