BU MAÇLAR 6 PUANLIK!


Yayınlanma 13 Şubat 2019, Çarşamba 04:30:09
Güncelleme 13 Şubat 2019, Çarşamba 04:30:09
BursaspordaBugün

Spor Toto Süper Lig'de bu hafta alt sıraları yakından ilgilendiren buluşmalar var.

24 puanlı Bursaspor, 2 puan gerisindeki Çaykur Rizespor'la kritik bir 90 dakikaya çıkacak. Akhisar-Ankaragücü ve Kayserispor-Göztepe karşılaşmaları da düşme hattını şekillendirecek. 

Spor Toto Süper Lig'in 22.haftası birbirinden ilginç maçlara sahne olacak. Ligin ikinci yarısında 3 beraberlik, 1 mağlubiyet alan ve alt sıralara iyice yaklaşan Bursaspor, bu sezonda aynı kaderi yaşayacağa benziyor. 24 puanla Timsah, cumartesi günü 2 puan gerisinde yer alan Okan Buruk yönetimindeki Çaykur Rizespor'u ağırlayacak. Alt sıraları yakından ilgilendiren maçta yeşil beyazlıların kazanmaktan başka çaresi bulunmuyor. 

ZORLU MAÇLAR

İlk maçta 1-1 berabere kaldığı rakibini yenerek biraz olsun rahat bir nefes almak isteyen Samet Aybaba'nın öğrencilerini ardından yine zorlu karşılaşmalar bekliyor. Ayrıca bu hafta oynanacak Akhisarspor-Ankaragücü, Kayserispor-Göztepe Erzurumspor-Sivasspor ve Trabzonspor-Alanyaspor karşılaşmaları da düşme hattını şekillendirecek. Şuana kadar hiçbir takım pes etmezken, 23 puanlı Fenerbahçe ise evinde Atiker Konyaspor'u ağırlayacak. 

İÇ SAHA DA SIKINTI

Bursaspor, Çaykur Rizespor karşılaşmasıyla birlikte evindeki kötü gidişata da son vermek istiyor. Bu sezon iç sahada sadece 15 puan toplayabilen Timsah, 3 galibiyet alabildi. Ankaragücü, Alanyaspor ve Erzurumspor'u dize getiren Samet Aybaba'nın öğrencileri 6 kez ise rakipleriyle yenişemedi. İç saha puan durumunda da alt sıralarda yer alan Bursaspor'un rakibi Çaykur Rizespor ise dış sahada üst üste Kasımpaşa ve Erzurumspor'u dize getirdi. 


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
BİLETLER 11'DE SATIŞTA
Yayınlanma 13 Şubat 2019, Çarşamba 04:30:09
BursaspordaBugün