BİZİM ÇOCUK GURURLANDIRDI!


Yayınlanma 19 Kasım 2019, Salı 04:30:05
Güncelleme 19 Kasım 2019, Salı 04:30:05
BursaspordaBugün

Kariyerine İspanya'nın Valladolid takımında devam eden Bursaspor altyapısından yetişen genç futbolcunun Andorra maçında 2 gol atması yeşil beyazlı camiayı sevince boğdu.

Bursaspor altyapısından yetişen ve yoluna Avrupa'da devam etme kararı alan Enes Ünal, önceki gün oynanan Andorra maçındaki performansıyla alkış aldı. Karilerine İspanya'nın Vallodolid takımında devam eden ve takımına bu sezon 12 maçta 1 gol, 1 asistlik katkı sağlayan 22 yaşındaki futbolcu ay yıldızlı ekiple Andorra karşısında 2 gol bulmayı başardı. Milli Takım'da 16 numaralı formayı giyen Enes Ünal'ın Andorra karşısındaki performansı herkesi sevince boğdu. 

YARDIM ETMEK İSTİYORUM

Daha önce 12 kez ay yıldızlı formayı giyen ve 3. kez resmi bir müsabakada şans bulan genç futbolcunun 2 gol atması altyapısından yetiştiği Bursaspor camiasının da gururu oldu. Bursaspor'dan transfer olduktan sonra sürekli yeşil beyazlı camiaya olan sevgisini dile getiren 22 yaşındaki futbolcu, Andorra karşılaşması sonrasında ise “Benim için milli takım formasıyla sahaya çıkmak, gol atmak en önemli, en çok gurur verici bir şey. Ben hep kendimi hazır tutmaya çalıştım. Sonunda da güzel oldu. Oynayıp oynamamam hiç sıkıntı değil. Buraya gelip takıma en iyi şekilde yardım etmek istiyorum” ifadelerini kullandı.


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
BİZE YAKIŞMADI
Yayınlanma 19 Kasım 2019, Salı 04:30:05
BursaspordaBugün