BİRAZ CANLANIN BEYLER!


Yayınlanma 28 Eylül 2020, Pazartesi 05:30:03
Güncelleme 28 Eylül 2020, Pazartesi 05:30:03
BursaspordaBugün

Bursaspor, genç oyuncularıyla ligde varoluş mücadelesi verirken ağabeylerin etkisiz görüntüsü camiayı üzüyor… Özer Hurmacı, Burak Altıparmak, Cüneyt Köz, Recep Aydın, Aykut Akgün ve Onur Atasayar’ın beklenen performansın altında kalması, Serdar Özkan’ın geleceğinin belirsizliği takımın kırılgan bir yapıya bürünmesine neden oluyor.

Teknik Direktör Mustafa Er, daha önce yaptığı açıklamalarda, milli araya kadar ilk 4 haftayı en az hasarla atlatmayı hedeflediklerini belirterek, “5. haftadan itibaren önde basan takımı izleyebilecek taraftarımız. İlk 4 haftada kontrollü oyun oynayıp, 5. haftadan sonra gerçek kimliğimizi ortaya koymak en büyük hedefimiz. Bu sene hep birlikte acı çekeceğiz. Bunu içimizde yaşayacağız. Belli etmeyeceğiz. Bursasporlu olmak bunu gerektirir” ifadelerini kullanmıştı.

İÇERDE 2 YENİLGİ

Ali Akman’ın golüyle öne geçmesine rağmen evinde aldığı 3-1’lik Adana Demirspor yenilgisiyle sezona başlayan Bursaspor, 2. haftada İzmir’de Altınordu’yu Emirhan Aydoğan ve Ali Akman’ın golleriyle 2-0 mağlup ederek moral bulmuştu. Kadrosuna 17 yeni isim katan Giresunspor karşısında da 15. dakikada Burak Kapacak’ın golüyle 1-0 öne geçen yeşil beyazlı takım, Giresun’un 2 köşe atışından kaydettiği kafa gollerine engel olamayınca evindeki ikinci maçı da 2-1 kaybetmekten kurtulamadı.

TAKIM DEMORALİZE OLUYOR

Geride kalan 3 haftada Bursaspor’un ne kadar kırılgan bir yapıya sahip olduğu ortaya çıktı. Geçen sezonki kadrodan 10 ismin ayrılması, altyapıdan a takıma gelen genç oyuncuların doğal olarak deneyimsiz oluşları yetmezmiş gibi takımın ağabeyleri sayılacak isimlerin henüz gerçek performanslarının altında kalması da Bursaspor’un çok kolay demoralize olmasına neden oluyor. Kaptan Özer Hurmacı, Burak Altıparmak, Cüneyt Köz, Recep Aydın, Aykut Akgün ve Onur Atasayar’ın takımı yeterli katkı verememesi en büyük eksiklik olarak göze çarpıyor.

SADECE SEYRETTİLER

Cumartesi akşamı Giresunspor tecrübeli isimleriyle Bursaspor kalesinde tehlikeler yaratmakla kalmayıp köşe atışlarından 2 kafa golü bulurken, Timsah’ın deneyimli savunmacılarının hava toplarında rakiplerini izlemekle yetinmesi hayli düşündürücüydü. İplerin kopma noktasına geldiği Serdar Özkan’ın geleceğinin belirsizliği de can sıkıyor. Bir çok bölgede sayısal eksiği bulunan yeşil beyazlı takıma transfer tahtası açılıp takviye yapılamazsa genç oyuncuların sırtına daha çok yük binecek. Bu nedenle takımın ağabeylerinin bundan sonraki haftalarda daha fazla sorumluluk alması gerekecek.


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
TİMSAH ARA VERMEDİ
Yayınlanma 28 Eylül 2020, Pazartesi 05:30:03
BursaspordaBugün