BEŞİKTAŞ, BURSASPOR'UN KAPISINI ÇALMAYA HAZIRLANIYOR


Yayınlanma 14 Temmuz 2018, Cumartesi 08:30:06
Güncelleme 14 Temmuz 2018, Cumartesi 08:30:06
BursaspordaBugün

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Harun Tekin için bazı tekliflerin geldiğini açıkladı. Ali Ay yönetimi ise Fabri'nin takımdan ayrılmasının konuşulduğu şu günlerde Beşiktaş'ın kapıyı çalmasını bekliyor.

BAZI TEKLİFLER GELİYOR

Bursaspor'da Harun Tekin'in geleceği tartışılıyor. Teknik direktör Samet Aybaba dün ilk kez A Milli Takım patentli kalecinin takımdan ayrılabileceğini dile getirdi. Harun Tekin'le hakkında yöneltilen bir soruya deneyimli teknik adam, "Bazı teklifler var. Ne olur ne biter, bilinmez. Kulübün de ondan beklentileri var, doğal olarak. Eğer onu karşılıyorsa, öbür kalecilerimiz de var. Hem Harun için hem de diğer kalecilerimiz için belki bir değişim olabilir." sözleriyle yanıt verdi. Yönetim kanadında da Harun Tekin'in takımdan ayrılma olasılığı konuşuluyor. Yönetim, bu konuda Beşiktaş'ın kapıyı çalma ihtimali üzerinde duruyor.

BONSERVİS 3.5 MİLYON EURO

Siyah Beyazlılar'da kaleci Fabri'nin takımdan ayrılmasının dillendirildiği şu günlerde yeni bir kaleci ihtiyacının doğması gündemde. Teknik direktör Şenol Güneş'in Bursasporlu Harun Tekin'e sıcak baktığı belirtiliyor. Şenol Güneş, Bursaspor'da çalıştığı dönemde Sebastien Frey'i yedeğe çekip kaleyi Harun Tekin'e emanet etmişti. Ali Ay yönetiminin Harun'un bonservis bedeli için kapıyı 3,5 milyon Euro'dan açacağı belirtiliyor. Bursaspor'da 7'nci sezonunu geride bırakan Harun Tekin toplam 149 maça çıktı. Takım kaptanları arasında yer alan tecrübeli eldiven Bursaspor'u A Milli Takım'da da temsil ediyor.


Kaynak: bursahakimiyet.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
AYBABA'DAN VOLKAN ŞEN KARARI
Yayınlanma 14 Temmuz 2018, Cumartesi 08:30:06
BursaspordaBugün