BAŞKANLIĞA TEK TALİP ÇIKTI


Yayınlanma 17 Ağustos 2020, Pazartesi 04:30:04
Güncelleme 17 Ağustos 2020, Pazartesi 04:30:04
BursaspordaBugün

Bursaspor’da yaklaşan kongre öncesi başkanlık koltuğuna bir talip çıktı. Daha önce Futbol Şube Sorumlusu olan Kamat ve yönetimi olağanüstü genel kurulun ardından ateşten gömlek giyecek.

Bursaspor’da 23 ya da 30 Ağustos’ta gerçekleştirilecek olağanüstü genel kurul öncesi başkan adaylarının başvuru süresi doldu. Mali anlamda oldukça sıkıntılı günlerden geçen yeşil beyazlılarda koltuğa sadece Erkan Kamat talip oldu. Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde Divan Başkanlık Kurulu’na dilekçesini ileten Kamat, tek adaylı girilecek kongrede Bursaspor’un yeni başkanı olacak.

ZORLU SÜREÇ BEKLİYOR
Daha önce merhum başkan İbrahim Yazıcı’nın yönetiminde yer alan ve futbol şube sorumluluğu görevini yapan Kamat, bir anlamda ateşten gömleği giyecek. Yeni sezon öncesinde de transfer yasağı bulunan Bursaspor’da kısa vadede ödenmesi gereken borç ise 80 milyon TL ve 6 milyon Euro. Göreve gelecek yönetimin bu borçların yanı sıra kadroya takviye yapabilmesi için ekstra harcama yapması gerekiyor.

İlk oturum 23 Ağustos’ta
Bursaspor’da olağanüstü genel kurulun ilk toplantısı 23 Ağustos Pazar günü saat 11.00’de Büyükşehir Belediye Stadı’nda yapılacak. İlk oturumda çoğunluğun sağlanamaması halinde ise ikinci toplantı 30 Ağustos Pazar günü saat 17.00’de aynı yerde ve aynı gündemle gerçekleşecek.

 

Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
İZİNLİLER DÖNÜYOR!
Yayınlanma 17 Ağustos 2020, Pazartesi 04:30:04
BursaspordaBugün