BAŞAKŞEHİR'E KAYBETMİYOR


Yayınlanma 20 Şubat 2019, Çarşamba 04:30:07
Güncelleme 20 Şubat 2019, Çarşamba 04:30:07
BursaspordaBugün

Samet Aybaba, geçen sezon Sivasspor'da güçlü rakibine iki maçta da çelme takmış, Bursaspor'la da boyun eğmemişti

Geçen sezon Abdullah Avcı'ya şampiyonluk yolunda en büyük darbeyi vuran tecrübeli teknik adamın, cumartesi günü karşılaşmada da bunu tekrarlaması bekleniyor. 

Bursaspor, cumartesi günü lider Başakşehir'in konuğu olacak. Ligde 8 maçtır kazanamayan yeşil beyazlılar, 2.sıradaki Galatasaray'ın 6 puan önünde bulunan güçlü rakibi karşısında sürpriz yaparak üzerindeki kara bulutları dağıtmak isteyecek. Bursaspor'daki geleceği tartışılmaya başlanan Teknik Direktör Samet Aybaba'nın ise Başakşehir'e şansı tutuyor. Geçtiğimiz sezon İstanbul temsilcisine kritik anlarda puan kaybı yaşatan tecrübeli teknik adamın cumartesi günü bunu tekrarlaması bekleniyor. 

KONE VE ROBİNHO

Samet Aybaba yönetimindeki Sivasspor, geçen sezon Başakşehir'i ilk maçta 1-0 mağlup etmiş, İstanbul'daki randevu ise 1-1'lik beraberlikle sonuçlanmıştı. Sivas'taki karşılaşmayı Kone'nin golüyle kazanan Samet Hoca, deplasmandaki randevudan ise Robinho'nun son dakika golüyle puanı kurtarmıştı. Ligin ilk yarısında Bursaspor ve Başakşehir arasındaki randevu da golsüz eşitlikle tamamlanmıştı. 

BURSASPOR İYİ OYNADI

Yeşil beyazlılar, Abdullah Avcı'nın takımı önünde iyi mücadele etmiş, girdiği pozisyonları değerlendirememişti. Başakşehir ise Bursaspor karşısında üretkenlikten en uzak karşılaşmasını oynamıştı. Mücadelede Abebayor'un penaltısında ise kaleci Okan Kocuk gole izin vermemişti. Başakşehir'i oynanan 3 karşılaşmada da iyi çözdüğü görülen Samet Aybaba'nın cumartesi günkü kritik randevuda da bunu sürdürmesi bekleniyor. 


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
GOLCÜ GERİ DÖNDÜ
Yayınlanma 20 Şubat 2019, Çarşamba 04:30:07
BursaspordaBugün