AYAKLARIMIZI SAĞLAM BASACAĞIZ


Yayınlanma 08 Ekim 2019, Salı 04:30:04
Güncelleme 08 Ekim 2019, Salı 04:30:04
BursaspordaBugün

İlk kez mücadele ettiği Basketbol Süper Ligi'ne fırtına gibi giren Frutti Eştra Bursaspor'da Genel Menajer Nedim Yücel, “2 maçımızı da kazandık ancak, ayaklarımızı sağlam yere basıp adım adım ilerleyeceğiz” dedi.

Basketbol Süper Ligi'ne 2'de 2 yaparak başlayan Frutti Extra Bursaspor'da moraller yüksek. İlk kez mücadele ettiği ligin başında kuvvetli iki takım TOFAŞ ve Darüşşafaka Tekfen karşısında galibiyete ulaşmayı başaran yeşil beyazlılar, yine de ayaklarını sağlam yere basmak istiyor. Zor bir fikstür çektiklerini ve sezona güçlü rakiplerle yapacakları maçlarla başladıklarını ifade eden Genel Menajer Nedim Yücel, “Açıkçası çektiğimiz fikstür nedeniyle tedirgindik. Kongre süreci nedeniyle takımı geç kurduk. Ancak buna rağmen sezona güzel başladık” dedi.

EN DÜŞÜK BÜTÇELİ TAKIMIZ

Takımın geç kurulması nedeniyle kamp yapamadıklarını belirten Yücel, “Hazırlık maçları yapamadık. Buna rağmen lige güzel başladık. Takımımız 2 maçta da iyi mücadele etti. Ancak, ayaklarımızı sağlam yere basmamız gerekiyor. Sonuçta ligin en düşük bütçeli takımıyız. Galibiyetlerle havaya girip hedefi büyütmek doğru olmaz. Adım adım ilerleyeceğiz” diye konuştu. Hafta sonunda ağırlayacakları Pınar Karşıyaka'nın da ligin en iyi takımlarından olduğunu ifade eden Nedim Yücel şunları söyledi:

ATMOSFER HEYCANLANDIRIYOR

“Ufuk Sarıca'nın gelmesiyle ivme yakaladılar. Zor maç olacak. Ancak Sahamızda oynadığımız maçlarla taraftarımızla oluşan atmosferi düşününce heyecanlanmamak mümkün değil. Evimizde rakiplerimiz karşısında büyük baskı oluşturacağımız kesin. Biz Karşıyaka maçında da elimizden geleni yapmak istiyoruz. Taraftarımızın desteğiyle bu maçta da istediğimiz sonuca ulaşmayı hedefliyoruz.”


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
SAVUNMA SONUNDA OTURDU
Yayınlanma 08 Ekim 2019, Salı 04:30:04
BursaspordaBugün