ARTIK ZAMANI GELDİ


Yayınlanma 12 Kasım 2019, Salı 04:30:05
Güncelleme 12 Kasım 2019, Salı 04:30:05
BursaspordaBugün

Bursaspor'a bu sezon büyük umutlarla transfer edilen tecrübeli isimler 11 haftası geride kalan ligde yeşil beyazlı ekibe beklenen katkıyı veremedi.

11. haftası geride kalan TFF 1. Lig'de Bursaspor 17 puanla 8. sırada yer alıyor. Balıkesirspor ve Boluspor beraberlikleriyle zirvenin uzağında kalan yeşil beyazlılarda bazı isimlerin performansı düşündünüyor. Sezona genç bir kadroyla başlayan ve ilk maçlardaki mücadeleci performansıyla alkış alan yeşil beyazlılarda kadroya sonradan katılan isimlerle birlikte sergilenen oyunda ciddi bir düşüş gözlemlendi.

BİR TEK KALECİ ÇAĞLAR

Büyük umutlarla kadroya dahil edilen tecrübeli isimlerin şu ana kadar takıma beklenen katkıyı verememesi ise eleştiri konusu olmaya başladı. Özer Hurmacı, Selçuk Şahin, Aykut Akgün, Yevgen Seleznov ve  Recep Aydın tam olarak istenilen düzeye gelemezken yine yeni transferlerden Musa Araz ve Igor Da Silva da beklentilerin uzağında kaldı. Bir başka yeni transfer Cüneyt Köz yedek kulubesinin gediklileri arasında yer alırken, kadroya bu sezon katılan isimler arasında en fazla verim sağlayan isim kaleci Çağlar Şahin Akbaba oldu.


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
TİMSAH SAKİN KALAMIYOR
Yayınlanma 12 Kasım 2019, Salı 04:30:05
BursaspordaBugün