ANKARAGÜCÜ BURSASPOR DOSTLUĞU PEKİŞTİ


Yayınlanma 21 Haziran 2018, Perşembe 18:30:06
Güncelleme 21 Haziran 2018, Perşembe 18:30:06
BursaspordaBugün

Ak Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, 6 yıl aradan sonra Süper Lig'e çıkan Ankaragücü Kulübü'nü ziyaret etti. Şahin, Ankaragücü Başkanı Mehmet Yeğiner'e Bursaspor rozeti takarak, forma ve atkı armağan etti.

Türk futbolunun kardeş kulüpleri Bursaspor ile Ankaragücü arasındaki sıcak bağ biraz daha perçinlendi. Ak Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, 6 yıl aradan sonra Süper Lig'e çıkan Ankaragücü Kulübü'nü ziyaret etti. Ankaragücü Başkanı Mehmet Yeğiner'e Bursaspor rozeti takarak, adının yazılı olduğu Bursaspor forması ve atkısı armağan eden Şahin, "Ankaragücü'nü tekrar Süper Lig'de görmek bizi mutlu ediyor. Kardeş takımımız. Dostça ve centilmence Süper Lig'de mücadele edeceğiz. İki takımın dostluğu Türk futboluna centilmenliği gösteriyor. Siz 6 yıldır Süper Lig'de değilsiniz, ama biz 6 yıldır her maçın 6. dakikasında 'Ankaragücü' diye tezahürat yaptık ve sizi yukarıya çağırdık."

Taraftarlarımız hiç kopmadı

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yeğiner de, "Biz de her maçın 16. dakikasında aynı şekilde tezahüratımızı yapıyoruz. Sağ olsun taraftarlarımız hiç kopmadı, hep birlik beraberlik içerisindeyiz. Sizi kulübümüzde ağırlamaktan çok memnunuz" dedi.





BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
FORVETE YENİ ADAY FRANSA'DAN
Yayınlanma 21 Haziran 2018, Perşembe 18:30:06
BursaspordaBugün