Okan Yılmaz, Bursaspor’a devam edecek mi?


24 Mayıs 2024, Cuma 12:38:02

Gençlik Geliştirme Program Sorumlusu Okan Yılmaz, “Pazar günü kongre var. Enes Çelik başkan olacak. Kafalarında planları, programları vardır. Bir şey söylemek doğru olmaz. Ama bizle devam etmek isterlerse seve seve kabul ederiz” dedi.


Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Salih Fındıkkaya ile Gençlik Geliştirme Program Sorumlusu Okan Yılmaz basın toplantısı düzenledi.

Bursaspor’un efsane ismi Okan Yılmaz’ın yeni yönetimle altyapıdaki görevine devam edip etmeyeceği merak ediliyordu.

Yılmaz, önce altyapının genel durumu ardından da bu soruya şu cevabı verdi: “Bu görevi aldığımda çok mutlu oldu. Ben en iyi dönemlerde, en güzel zamanlarda Bursaspor’daydım. Bu zor zamanda da Bursaspor’u reddedemezdim. Vakıfköy’de sezon başı ekibimle yaptığım toplantıda ilk şunu söyledim; yeni bir maceraya başlıyoruz ve bu farklı olmalı. Ben sizden şampiyonluk istemiyorum. Sizden tek istediğim üst gruba oyuncu çıkarmak dedim. Altyapılarda teknik adam olarak hiçbir zaman tabela antrenörü olmadım. Bursaspor’a ne kadar oyuncu verebilirsem o benim için şampiyonluktu. 15’in üstünde milli takıma oyuncu gönderdik. 18’in üstünde A takıma oyuncu kattık. Bunlardan 3-4 tanesi ilk 11 oynadı. Bizim hedefimizdeki ve hayalimizdeki oyuncu bazında gerçekleştirdik. Doğru işler yaptığımıza inanıyoruz. Yaş gruplarında Antalya’ya birçok takımımızı götürdük, U17 ile büyük bir işe imza attık. U19’u A takım için feda ettik. Önceliğimiz Bursaspor A takımıdır. Ne kader oyuncu verirsek o kadar başarılıyızdır. Bu yüzden de eksik çıktık ve son maçta hedeften şaştık” dedi.

"ORTAK FAYDAMIZ BURSASPOR'DUR"

Yeni dönemde devam edip etmeyeceği ile ilgili yöneltilen soruya ise Okan Yılmaz şunu söyledi: “25 gün bütün yaş grupları için Antalya’da kaldık. Buradan uzak kaldık. Pazar günü kongre var. Enes Çelik başkan olacak. Kafalarında planları, programları vardır. Bir şey söylemek doğru olmaz. Pazartesi, Salı günü görev dağılımı olacaktır. Altyapı yöneticisi olacaktır ve göreceğiz. Biz devam etmelerimizi isterlerse, kulübün adamı olarak, evladı olarak hangi bölgede görev verilirse yapmışızdır. Bizle devam etmek isterlerse seve seve kabul ederiz. Ortak faydamız Bursaspor’dur.”