Okan için 3,5 milyon Euro


15 Haziran 2018, Cuma 20:30:03

Okan Koçuk'un menajeri Mirsad Türkcan hafta içinde Özlüce'ye gelerek Başkan Ali Ay'la görüştü... Türkcan'ın, Gaziantep ekibiyle görüştükten sonra resmi teklif getirmesi bekleniyor.


Herkesin gözü Harun, Ekong, Shehu ve Aziz'e çevrilmişken Bursaspor'da ilk transfer teklifi kaleci Okan Koçuk'a geldi...  Geçtiğimiz sezonu Spor Toto 1.Lig ekibi İstanbulspor'da geçiren ve başarıulı performansıyla A Milli Takıma kadar yükselen Okan'a, Gazişehir'den geldi... Geçen sezon Süper Lige çıkmayı play-off final maçında Erzurumspor'a yenilerek kaçiran Gaziantep ekibi, talebini oyuncunun menajeri aracılığıyla kulübe iletti.

MENAJERİ GELDİ

Okan'ın menajeri Mirsad Türkcan hafta içinde Özlüce'ye gelerek Başkan Ali Ay'la görüştü... Başkan Ay'ın, Türkcan'a, 'Okan bizim beklentimiz olan bir oyuncu... Kendisinin de fikrini almak isteriz. Gitmek istiyorsa bonservis bedeli olarak 3,5 milyon Euro istiyoruz. Önce bir resmi teklifi gelsin sonra yine oturur konuşuruz' dediği öğrenildi... Mirsad Türkcan'ın da, 'Başkanım bu rakam biraz fazla ama ben yine de talebinizi ileteceğim' şeklinde karşılık verdiği öne sürüldü.