Cavit Çağlar, 'Bursaspor sorularına' cevap verdi!


24 Mayıs 2024, Cuma 13:27:38

Bursaspor eski başkanı ve eski bakan Cavit Çağlar, yeni yönetimi işaret ederek, “Dipten yukarıya bu seneden itibaren çıkacaktır Bursaspor. Kamuoyunda öyle bir destek görüyorum. Bana da bir görev düşerse her zamana yanındayım” dedi. Çağlar ayrıca, Bursaspor’a her zaman destek verdiğini vermeye de devam edeceğini dile getirdi.


Bursaspor Kulübü eski başkanı ve eski bakan Cavit Çağlar, Habertürk TV’de Mehmet Akif Ersoy’un konuğu oldu.

Ersoy’un, “Bursaspor ne durumda?” sorusuna, “Bursaspor kötü durumda. 3. Lig’e düştük. İnşallah bu Pazar günü yeni bir yönetim yapacaklar” cevabını veren Cavit Çağlar, “Kulübe karışmıyor musunuz?” sorusuna karşılıkta şu sözleri sarf etti: “Benim başkanlığım zamanında 200 milyon borcu vardı kulübün sildim öyle bıraktım. Her zaman destek çıktım. Şimdi şehir büyük bir şehir. Yani bir kişinin kaldıracağı bir yük değil. Ben elimden gelen her şeyi yaparım. Ama ben tahmin ediyorum dipten yukarıya bu seneden itibaren çıkacaktır Bursaspor. Kamuoyunda öyle bir destek görüyorum. Bana da bir görev düşerse her zamana yanındayım.”

'BURSASPOR’A DESTEK VERİR MİSİNİZ?’

Mehmet Akif Ersoy’un, “Bursaspor’a destek verir misiniz?” sorusuna ise Cavit Çağlar şu cevabı verdi: “Veriyorum ve her zaman da veririm. Niye vermeyeyim. Bir şey sorduklarında, istediklerinde her zaman yanlarındayım. Zaman zaman ziyaret ederim, kulübe giderim.”