Bursaspor’un yeni başkanı Enes Çelik’ten ilk açıklamalar!


26 Mayıs 2024, Pazar 15:13:02

Bursaspor’un yeni başkanı Enes Çelik, “Bursaspor dipsiz kuyudur anlayışı ile değil, hesap veren bir anlayışla yoluna devam edecek” dedi. Yeni başkan Çelik, Bursalı iş adamınlarını kampanyaya katılmalarını davet ederek, “Allah mahçup etmesin” dedi ve göreve başladı.


Bursaspor’un 33. başkanı Enes Çelik, “Bursaspor’un yeni başkanı Enes Çelik, kongrede yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı: “Başarılı bir dönemi başlangıcı olarak kabul ediyorum bugünü. Tarihimizin mali ve sportif yönden en sıkıntılı dönemini yaşıyoruz. Geçmişteki yanlışları araştıracağız ama asıl önemli olan geleceğimizi nasıl planlayacağız. 1,5 milyar TL’yi aşan borç, tahta kapalı ve herkes üzüntülü bir taraftar. Ağrımıza gitse de gelecek için gerçekçi planlar kurmalıyız. Büyük bir Bursa dayanışmasıyla bu yola çıkacağız. Bursasporlular ben inanıyorum ki Bursaspor dayanışmasıyla ilgili çok ciddi mesafe katetti. Bursaspor dipsiz kuyudur anlayışı ile değil, hesap veren bir anlayışla yoluna devam edecek. Kampanyaya kim katkı sağlarsa kuruşu kuruşuna açıklayacağız. Şeffaf bir yönetim vadediyoruz. Kulübümüze hibe olarak katkı sağlayan yöneticilerimizi de paylaşacağız. Büyük bir yükün altındayız. Bursa bu sorumluluktan kaçmamalıdır. Kimin ne imkanı var hepimiz biliyoruz. Biz bu işi 15-20 kişiye havale edelim anlayışına sahip değiliz. Büyük bir dayanışma ile ayağa kalkacağız. İş dünyamızı da kampanyaya davet ediyoruz” dedi.

“ALLAH MAHÇUP ETMESİN”

Enes Çelik şöyle devam etti: “Yeni sezonda kombine ve kampanyalara da ilginin büyük olmasını bekliyoruz. İşimiz kongre ile bitmiyor, yeni başlıyor. Her yerde boy gösteren bir yönetim olmayacağız. Sorunları çözen bir yönetim anlayışı ile yola koyulacağız. 1 Haziran’daki bayrak kampanyasına da seferberlik gibi artarak devam edeceğini düşünüyorum. Biz de yönetim kurulu olarak elimizden geleni yapacağız. Yarın göreve başayacağız. Çiçek göndermek isteyenlerin kampanyamıza katılmasını rica ediyorum. Allah mahçup etmesin”