Bursaspor'un transfer tahtası altyapıyı da etkiledi!


24 Mayıs 2024, Cuma 13:00:24

Gençlik Geliştirme Program Sorumlusu Okan Yılmaz, bulundukları görev boyunca en büyük sıkıntılarının transfer tahtası olduğunu söyledi. Başarılı çalıştırıcı aynı zamanda altyapı ekibine, personele, önceki çalışan antrenörlere, koordinatörlere ve futbolcuları ile birlikte velilerine de teşekkürü borç bildiğini dile getirdi.


Gençlik Geliştirme Program Sorumlusu Okan Yılmaz, gerçekleşen basın toplantısında, tüm ekibine teşekkür etti.

Başarılı çalıştırıcı, altyapı ekibine, personele, önceki çalışan antrenörlere, koordinatörlere ve futbolcuları ile birlikte velilerine de teşekkürü borç bildiğini dile getirdi.

Yeni dönemde olup olmayacağı ile ilgili de açıklama yapan Yılmaz, bu sürede en çok zorlandıkları durumun transfer tahtasının kapalı olmasını gösterdi.

Okan Yılmaz şunları dile getirdi: “Plansız programsız iş yapmam. Hedefim 3 sene içinde hem A takıma üst seviyede oyuncu yetiştirmek, 2. senede uluslararası oyuncu yetiştirmek. Bunu ilk senede fazlasıyla başardık. A takıma oyuncu verdik ama zamanla yanlış mı bilemiyorum. Altyapıda ne kadar iyi bir süreç geçtiyse yukarıda da o kadar olumsuz bir hava vardı. Yukarıdaki çaresizlikten dolayı ciddi bir şekilde oyuncu sirkülasyonu yaşadık. Çok erken A takıma gidildi. Futbolcular eğitimini tamamlamadan A takıma çıktı. Her şeyi zamanı vardı. Transfer tahtası açılırsa bizim için de iyi olacaktır. Bizim en büyük sıkıntımız tahtaydı.”