‘Bursaspor’u unutamam’


07 Eylül 2020, Pazartesi 04:30:05

Eski Rumen futbolcu Cornel Danut Frasineanu, “Bursaspor’un çok fanatik seyircisi vardı. Orada çok sevildim. Her zaman gönlüm onlardan yana” dedi.


Türkiye Masterler ve Veteranlar Federasyonu Futbol Ligi (TMVFL) Milli Karması ile Romanya Masterler Veteranlar Milli Karması İzmir’in Foça İlçesi’nde karşılaştı. Türkiye ve Romanya profesyonel liglerinde mücadele etmiş, milli takımlarda yer almış yıldız oyunculardan kurulu konuk Romanya Milli karması maçı 2- 1 kazandı. Profesyonel lig tecrübeli 40 yaş üzeri oyunculardan kurulu iki takım futbolcuları, oynadıkları oyun ve attıkları gollerle gençlere adeta taş çıkarttı.

RUMEN YILDIZLAR OYNADI

Romanya Milli Karması’nın kafile başkanlığını Galatasaray’ın ve Bursaspor’un eski teknik direktörü George Hagi’nin yardımcısı ve tercüman Niyazi Yurtsever yaptı. Romanya profesyonel lig takımlarında ve milli takımda yer almış oyuncuların yanı sıra Türkiye Süper Ligi’ nde Bursaspor’un eski oyuncusu Cornel Danut Frasineanu ve Ankaragücü’nün eski oyuncusu Stelian Carabas da Romanya Milli Karması formasıyla sahaya çıktı.

FRASİNEANU UNUTAMIYOR

Bursa’da çok sevildiğini ve oynadığı zamanları hiçbir zaman unutmadığını vurgulayan Cornel Danut Frasineanu, “Bursaspor’un çok fanatik seyircisi vardı. Orada çok sevildim. Her zaman gönlüm onlardan yana. Bulundukları ligde onlara başarılar diliyorum” dedi. Niyazi Yurtsever de, Romanya’da ve Türkiye’de oynamış ünlü futbolculardan oluşan bir ekiple güzel bir dostluk maçı için Türkiye’ye geldiklerini söyledi.