Bursaspor zorlu sınavda!


06 Mayıs 2024, Pazartesi 19:24:03

Bursaspor İnfo Yatırım, bu akşam saat 18.00’de Anadolu Efes’le karşı karşıya gelecek. Yeşil-beyazlılar, Play-Off’a kalabilmek için mücadeleye galibiyet parolasıyla çıkacak.


Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’de Bursaspor İnfo Yatırım, normal sezonun 30. ve son hafta maçında bu akşam deplasmanda lider Anadolu Efes ile karşılaşacak.

Sinan Erdem Spor Salonu’nda saat 18.00’de başlayacak mücadeleyi Alper Altuğ Köselerli, Mehmet Serdar Ünal, Tolga Edis hakem üçlüsü yönetecek.

Play-Off’a kalmak isteyen Potanın Timsahları, Anadolu Efes karşısında galibiyet arayacak. Mücadele Bein Sports 5'ten naklen yayınlanacak.

Son iki maçına 13 galibiyetle giren Bursa İnfo Yatırım, Anadolu Efes ve Fenerbahçe Beko maçlarını kazanırsa rakiplerinin durumuna bakmadan Play-Off bileti alacak.

Rakiplerin sonuçlarına göre Bursaspor için bir galibiyet de yeterli olabilecek.

Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko, Beşiktaş Emlakjet, Pınar Karşıyaka, Manisa Büyükşehir Belediyespor, Galatasaray Ekmas ve Aliağa Petkimspor play-off’lara kalmayı garantiledi. Son bilet için ise Onvo Büyükçekmece Basketbol, Türk Telekom ve Bursaspor İnfo Yatırım iddiasını sürdürüyor.

Bu arada Fenerbahçe Beko’nun THY Avrupa Ligi play-off çeyrek finalindeki Monaco maçları nedeniyle ertelenen Bursa’daki maçın günü ve saati ise henüz açıklanmadı.