Bursaspor taraftarı ne yazdı? İşte İbrahim Yazıcı mesajları…


07 Mayıs 2024, Salı 18:13:06

Bursaspor taraftarı, efsane başkanı İbrahim Yazıcı’nın aramızdan ayrılışının 11. yılında duygu yüklü mesajlar paylaştı. O mesajlardan bazılarını sizler için derledik.


Bursaspor taraftarının, İbrahim Yazıcı için sosyal medya hesaplarından paylaştığı bazı mesajlar şu şekilde;

"Emanetine sahip çıkamadık. Küme düşmek değilde, bakkal yönetemeyecek vasıfsız, bilgisiz, cahil adamları Bursaspor başkanı yapmak ve bütün bu olanları seyretmek çok ağır geldi”

“Bursaspor kulüp başkanı rahmetli İbrahim Yazıcı’yı ölüm yıl dönümünde rahmetle anıyorum. Rahmetli başkan çok konuşmaz sadece yazardı. Belki de o yüzden soy ismi Yazıcı’ydı. Temennim odur ki kentimin takımına çok konuşmayan ama tarih yazan başkanlar gelir. Bu şehirde en önemli makam…”

“Tertemiz Şampiyon İbrahim YAZICI”

“Büyük başkanı rahmet ve özlemle anıyoruz…”

"Belki de Bursaspor tarihinde bir daha böyle bir başkan göremeyeceğiz. Ne para ne pul tek derdi Bursaspor'du güzel insanımın… Mekanın cennet olsun"

“Mekanın cennet olsun tarih yazıcı gerçek büyük başkan İBRAHİM YAZICI. Senin gibisi hiçbir zaman asla gelmedi, gelemedi; gelmeyecek, gelemeyecek…”

"7 Mayıs 2013 tarihinde kaybettiğimiz efsane başkanımızı özlemle anıyoruz. Mekanın cennet olsun şampiyon başkan!” 

“Ankaragücü taraftar grubu ‘Gecekondu’: Vefatının 11. Yıldönümünde Bursaspor’un efsane Başkanı İbrahim Yazıcı'yı rahmet ve özlem ile anıyoruz”

“Seni çok özledik büyük başkan İbrahim Yazıcı. Rahmet ve minnetle…”