Bursaspor maçına çıkmayacaklarmış!


22 Nisan 2024, Pazartesi 22:45:20

Diyarbekirspor Kulübü Başkanı Serkan Genç, Diyarbakır İl Spor Güvenlik Kurulu'nun aldığı taraftar yasağına tepki göstererek, “Karar geri alınmazsa Bursaspor maçında sahaya çıkmayacağız” dedi.


TFF 2. Lig’in 37. haftasında oynanacak olan Diyarbekirspor-Bursaspor maçıyla ilgili alınan karar Diyarbekirspor Kulübü Başkanı Serkan Genç’i üzdü.

Genç, “Biz Bursa’da maçı seyircili oynadık. Bu nedenle biz de kendi seyircimiz ile maça çıkmak istiyoruz. İl Spor Güvenlik Kurulu’nun aldığı kararı kabul etmiyoruz. Seyircisiz maç olursa Bursaspor maçında sahaya çıkmayız. Biz ayrıcılık istemiyoruz. Sahaya çıkıp futbolumuzu oynamak istiyoruz” dedi.

Alınan karardan haberlerinin olmadığını dile getiren Genç, “Diyarbakır İl Spor Güvenlik Kurulu’nun bizden habersiz aldığı bu kararı doğru bulmuyoruz. Dediğim gibi karar değişmezse sahaya çıkmayız. Biz Bursa’da seyircili oynadık. Seyircisiz maçı kesinlikle kabul etmiyoruz” şeklinde konuştu.

Genç son olarak şunları söyledi, “Geçtiğimiz hafta TFF Pazar günü oynanması gereken maçı hafta içine almıştı. Bu karar da yanlıştı. Neden bizim maçımız Bursa’da hafta içine alınmadı. Bu ayrımcı yaklaşımı kabul etmiyoruz” ifadelerini kullandı.