ALTAY'DA ALARM


Yayınlanma 01 Ekim 2019, Salı 04:30:04
Güncelleme 01 Ekim 2019, Salı 04:30:04
BursaspordaBugün

Son 2 haftada 4 puan kaybeden İzmir temsilcisinde Sportif Direktör Özden Töraydın 'Bursaspor maçı puan tablosundaki durumumuz ve gerçek gücümüzü görme açısından çok önemli bir maç' dedi.

TFF 1. Lig'de son 2 maçında Keçiörengücü ve Adanaspor'la berabere kalarak 4 puan kaybeden Altay'da gözler, cuma günü İzmir'de oynanacak Bursaspor maçına çevrildi. İç sahadaki ilk 3 maçında rakiplerini Atatürk Stadı'nda konuk eden siyah-beyazlılar, Bursaspor'u eksikleri tamamlanan Menemen İlçe Stadı'nda ağırlayacak. Taraftar baskısı oluşturmak amacıyla stadyum konusunda Menemen'i tercih eden İzmir temsilcisi, güçlü rakibini yenerek zirve yarışına tutunmayı hedefliyor.

KAYIPLARA ÜZÜLDÜK

Son 2 haftada galibiyeti kaçıran taraf olmalarına üzüldüklerini dile getiren sportif direktör Özden Töraydın, 'Bursaspor maçı puan tablosundaki durumumuz ve gerçek gücümüzü görme açısından çok önemli bir maç. Takımımıza güveniyoruz. Son 2 karşılaşmayı kazansaydık zirveye ortak olabilirdik. Oyuncularımız da kayıplar nedeniyle üzgün ve bunu telafi etmeleri gerektiğini biliyorlar' dedi. 


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
KUPA KURALARI PERŞEMBE GÜNÜ ÇEKİLECEK
Yayınlanma 01 Ekim 2019, Salı 04:30:04
BursaspordaBugün