ALİ AKMAN İÇİN 1 AYLIK KRİTİK SÜREÇ!


Yayınlanma 02 Aralık 2020, Çarşamba 11:17:00
Güncelleme 02 Aralık 2020, Çarşamba 11:17:00
BursaspordaBugün

Bursaspor'daki futboluyla göz dolduran ve performansıyla Ümit Milli Takım kadrosunda yer bulan Ali Akman transferinde flaş gelişmeler yaşanıyor. Süper Lig takımları Fenerbahçe ve Galatasaray başta olmak üzere Avrupa'nın önemli kulüplerinin radarında olan 18 yaşındaki futbolcu ile ilgili kritik süreç başladı.

Bursaspor formasıyla gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Ali Akman ile ilgili kritik sürece girildi. Yeşil-beyazlı kurmaylar her fırsatta genç yıldız adayıyla sözleşme yenilemek istediklerini ifade ederken ellerini çabuk tutması gerekiyor.

1 AYLIK KRİTİK SÜREÇ!

Fenerbahçe ve Galatasaray‘ın transfer listesinde bulunan Ali Akman için 1 aylık kritik sürece girildi. Eğer Bursaspor bu süreç içerisinde sözleşme yenileme konusunda kulübüyle anlaşma sağlayamazsa, genç futbolcu Bosman kurallarına göre başka kulüplerle ön sözleşme imzalama hakkına sahip olacak. Ali Akman için Fenerbahçe ve Galatasaray‘ın dışında Avrupa‘nın önemli kulüplerinin de takipte bulunduğu belirtiliyor. Bursaspor ile olan sözleşmesi 31 Mayıs 2021’de sona erecek olan 18 yaşındaki futbolcu, bu sezon 11 lig maçında 7 gol ve 3 asistlik performansıyla göz doldurdu.

“PLANI AVRUPA’DA OYNAMAK”

Ayhan Akman, Ali Akman‘ın hedefinin Avrupa olduğunu ve kendisinin bu konuda yeğenine herhangi bir transfer yönlendirmesi yapmadığını söyleyerek, “Ali’nin amacı yurtdışında oynamak. Onun niyeti, planı Avrupa’da oynamak.” ifadelerini kullanmıştı.


Kaynak: Milliyet






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
BURSASPOR, ÜMRANİYESPOR 'A KARŞI HİÇ KAYBETMEDİ
Yayınlanma 02 Aralık 2020, Çarşamba 11:17:00
BursaspordaBugün