AĞLAMA EDEBİYATI YAPMADIK


Yayınlanma 26 Şubat 2020, Çarşamba 20:30:04
Güncelleme 26 Şubat 2020, Çarşamba 20:30:04
BursaspordaBugün

Başkan Mesut Mestan, Bursasporlular’ın hevesini kırmamak ve Türkiye’ye örnek bir duruş sergilemek için ağlama edebiyatı yapmadıklarını belirterek, “Bursaspor 2 ay sonra Süper Lig’e çıkacak” dedi.

Bursaspor olağan Divan Kurulu Toplantısı Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda yapıldı. Toplantıda söz alan Bursaspor Başkanı Mesut Mestan, göreve gelir gelmez Bursaspor’u tekrar nasıl Süper Lig’e çıkarırızın çabası içinde olduklarını belirterek, bu hedef doğrultusunda gece gündüz çalıştıklarını söyledi. Divan Kurulu’nda sunum yapılan Bursaspor okulu ve ve üniversitesinin çok önemli projeler olduğunu ancak buralara çok emek harcayarak bunları icraata dökmek gerektiğine dikkat çekti. Özellikle lise ve üniversite projeleri çok önemli ama çok fazla emek vermek lazım. Bu konuda herkese görev düştüğünü ifade eden Mestan, herkesi karınca kararınca bir şeyler yapması gerektiğini kaydetti.

Bursaspor’un geçmiş yıllarda gelir getirecek bir sürü gayrimenkulleri olduğunu hatırlatan Başkan Mestan, “Önemli olan satılamaz gayrimenkuller elde etmemiz gerekiyor. Şu an elimizde bir kuruş gelir getirecek gayrimenkul yok. Geçmiş yıllarda bunlar vardı. Eğer onlar bu sene olmuş olsaydı biraz da olsa rahatlardık. Sezon başından beri Bursaporlular’ın hevesini kırmayalım. Zor durumda olduğumuzu göstermeyelim diye ağlama edebiyatı yapmadık. Sadece Bursa’yla alakalı değil tüm Türkiye’ye örnek olacak bir duruş sergilemek istedik. İnşallah Busaspor’u 2 ay sonra Süper Lig’e çıkaracağız. Yine aynı şekilde kenetlenirsek Bursaspor’u daha iyi yerlere getirebiliriz” diye konuştu.

Divan Kurulu adına kulüp üyeliği 50 yılı dolduran 3 isimden birisi olan Hasan Pedal’a plaketini Başkan Mesut Mestan takdim etti.


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
2 MAÇTAN 1'İ GALİBİYET!
Yayınlanma 26 Şubat 2020, Çarşamba 20:30:04
BursaspordaBugün