ADAYLIKTAN ÇEKİLİRSEM BURSA'DAN KAÇMAM LAZIM


Yayınlanma 19 Haziran 2019, Çarşamba 04:30:03
Güncelleme 19 Haziran 2019, Çarşamba 04:30:03
BursaspordaBugün

Olay Spor'a konuşan Mesut Mestan, merak edilen soruyu cevapladı, kesinlikle pes etmeyeceğini dile getirdi.

Mestan 'Ben bu işe hayatımı koydum. Yok öyle çekilmek falan. Böyle bir şey olursa eğer gidin beni akıl hastanesine kapatın. Kimsenin yüzüne bakamam. Reklam için biz bu koltuğa aday olmadık' dedi. 

Pazar günü yapılacak Olağanüstü Genel Kurula tek aday girecek olan Mesut Mestan, OLAY SPOR'A çarpıcı açıklamalar yaptı. Zor bir göreve soyunduklarını ancak işin üstesinden geleceklerini ifade eden Mestan 'Ben bu işe hayatımı koydum.

Sosyal medyada yazıp, duruyorlar, Mestan Mestan adaylıktan çekilecek diye. Hayatta  çekilmem. Böyle bir şey olursa eğer gidin beni akıl hastanesine kapatın. Bursa'dan kaçmam lazım benim. Kimsenin yüzüne bakamam. Reklam için biz bu koltuğa aday olmadık' dedi. 

ALTYAPI İLE ÇIKARIZ

'Ali Ay oyuncu satsa bile düşüncem değişmeyecek' diyen Mestan şöyle konuştu: 'Herkes birşeyler söylüyor. Ali Ay oyuncu satarsa Mesut Mestan kaçar diye konuşuluyor. Yok öyle birşey. Kaçmak bize yakışmaz. Ancak ilk oturumda da söylediğim gibi, Ali Ay'ın oyuncu satmaması lazım. Böyle bir şey olabilir mi?. Fakat beni bu şekilde korkutamazlar, yıldıramazlar. Alt yapıdaki oyuncularla sahaya çıkarız ancak talip olduğumuz bu kutsal görevi yine de bırakmayız'

ELEKTRİĞİ ÖDEYELİM DEDİK

Mehmet Altıparmak'ın Akhisarspor'la anlaşması hakkında da konuşan Mesut Mestan 'En son Erzurumspor ve Gazişehir'i Süper Lig'e çıkaran Mehmet Hoca, düşündüğümüz, görüştüğümüz isimlerden biriydi. Ancak dışarıda şöyle bir algı oluşturdular. Korkutuyorlar insanları Bursaspor'dan. Paralar ödenmiyor, elektrikler yok vs... Doğal olarak teknik adam ve oyuncular başka kulüplerle görüşüyor. Elektrik parasını ödeyelim dedik, kabul etmediler. Biz hallederiz dediler. Ne oldu peki, ödediler mi?' diye konuştu.


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
BİRİLERİNE MAALESEF ANLATAMADIM
Yayınlanma 19 Haziran 2019, Çarşamba 04:30:03
BursaspordaBugün