32 MİLYON TL BURSASPOR'UN KASASINDA KALACAK


Yayınlanma 15 Haziran 2018, Cuma 08:30:05
Güncelleme 15 Haziran 2018, Cuma 08:30:05
BursaspordaBugün

Samet Aybaba kadroda düşünmediği isimleri Ali Ay yönetimine bildirdi. Yönetim de menajerlerle temasa geçerek belirlenen oyunculara kulüp bulmalarını istedi. Eğer her şey planlandığı gibi giderse Timsah'ın oyuncu maliyetleri önemli oranda azalacak, kasada ciddi miktarda para kalacak.

MENAJERLERE İSİMLER VERİLDİ

Teknik direktör Samet Aybaba'nın göreve gelir gelmez kadroda düşünmediği oyuncuları Ali Ay yönetimine bildirmesi üzerine Yeşil Beyazlılar hemen harekete geçmişti. Menajerlerle temasa geçen Yeşil Beyazlı yönetim kadro maliyetini düşürme adına takımdan gönderilecek oyuncuların listesini menajerlere verdi. Geçen süreç içinde herhangi bir aşama kaydedilmezken, bayram sonrası ağırlıklı olarak bu iş üzerine yoğunlaşılması kararlaştırıldı. Takımdan gidecek isimlerin başında Jires Kembo, Dzon Delarge, Sercan Yıldırım, Tomas Necid, Boban Jovic, Vieux Sane, Joshua John geliyor. Bu oyuncular satılırsa Ali Ay yönetimi hem rahat nefes alacak hem de şişkin kadroda yeni transferler için yer açılacak.

HARUN VE SERDAR MUAMMA

Gönderilecek oyuncalar içinde en yüksek ücreti alan 1 milyon 275 bin Euro ile Jires Kembo. Tomas Necid 800 bin Euro, Sercan Yıldırım 550 bin Euro, Dzon Delarge 500 bin Euro, Johsua John 375 bin Euro, Vieux Sane 325 bin Euro ve Boban Jovic 300 bin Euro yıllık garanti ücret alıyor. Adı birçok kulüple geçen yıllık 900 bin Euro maliyetli Harun Tekin ve sakatlığı nedeniyle oynayamayan ve yıllık 750 bin Euro ücreti bulunan Serdar Kurtuluş'un da takımdan ayrılması halinde kasada kalacak toplam para miktarı 5 milyon 775 bin Euro'yu bulacak. Her şey planlandığı gibi giderse yaklaşık 32 milyon TL maliyetten kurtulacak Ali Ay yönetimi bu parayla hem transfer için bütçe oluşturmayı hem de borçları azaltmaya planlıyor.


Kaynak: bursahakimiyet.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
TÜM YETKİ SAMET AYBABA’DA!
Yayınlanma 15 Haziran 2018, Cuma 08:30:05
BursaspordaBugün