11 CENGAVER ARANIYOR


Yayınlanma 07 Eylül 2020, Pazartesi 04:30:06
Güncelleme 07 Eylül 2020, Pazartesi 04:30:06
BursaspordaBugün

Genç teknik adam Adana Demir maçına çıkaracağı kadroyu şekillendirmeye çalışıyor… Transfer tahtasının kapalı olması nedeniyle geçen sezon başında da ilk iki karşılaşmaya mevcut oyuncularla çıkan yeşil beyazlıların pazar günü nasıl bir performans sergileyeceği merakla bekleniyor.

Süper Lig’deki son maçını 26 Mayıs 2019’da Yeni Malatyaspor ile deplasmanda oynayan ve geçtiğimiz sezon TFF 1.Lig’de ‘yuvaya dönüş’ hedefine ulaşamayan Bursaspor oldukça sıkıntılı günlerden geçiyor…. Olağanüstü genel kurulun gecikmeli yapılması nedeniyle Erkan Kamat başkanlığındaki yönetim ligin başlamasından sadece 12 gün önce görevlerine resmen başlayabilmişti. İlk iş olarak da Teknik Direktörlüğe Mustafa Er, Sportif Direktörlüğü de Adil Cenkçiler getirilmişti.

PROBLEMLER AŞILIYOR

Dağ gibi biriken maddi sıkıntılarla uğraşan yönetim, transfer tahtasının kapalı olması ve mevcut kadrodaki bazı oyuncuların kulübe ihtarname çekmeleriyle ilgili problemleri çözmeye çalışırken, Teknik Direktör Mustafa Er de ekibiyle birlikte kısa süre içerisinde takımı lige hazırlamaya gayret ediyor. Karacabey Belediyespor ile geçtiğimiz cuma günü oynanması planlanan hazırlık maçının 2.Lig ekibinin bir çalışanında koronavirüs çıkması nedeniyle ertelenmesi kafalardaki 11’i sahada görme umudunu suya düşürdü.

1 AYI GEÇTİ TIK YOK!

5 Ağustos’ta başlayan ve 4 Ekim’de sona erecek resmi transfer sezonunda tahtanın kapalı olmasından dolayı şuana kadar kadrosuna hiçbir oyuncu dahil edemeyen Bursaspor, geçen sezona benzer süreçten geçiyor. Bursaspor geçen sezon başında da transfer tahtasının kapalı olmasından dolayı ilk 2 maça mevcut kadrosundaki oyuncularıyla çıkmıştı. Teknik Direktör Mustafa Er, kurmaylarıyla birlikte büyük bölümü altyapı oyuncularından oluşan kadrodan çıkabilecek en ideal 11’i oluşturabilmek için yoğun çaba sarf ediyor.

PAZAR GÜNÜ GÖRECEĞİZ

Yeşil beyazlı camia, Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde hem saha çalışmalarına hem de moral motivasyon arttırıcı görüşmelere ağırlık veren Mustafa Hoca ve ekibinin belirlemeye çalıştığı 11 ve oyun sistemini Adana Demir maçında görme fırsatı bulacak. Yakalandığı hastalığı atlatıp antrenmanlara başlayan Serdar Özkan’ın bir kaç hafta forma giymesi beklenmezken, özellikle Kubilay’ın da ayrılmak için diretmesi nedeniyle forvet hattında oluşan boşluğun Ali Akman ile doldurulması bekleniyor.


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
‘BURSASPOR’U UNUTAMAM’
Yayınlanma 07 Eylül 2020, Pazartesi 04:30:06
BursaspordaBugün