-3’Ü NASIL KURTARABİLİRİZ?


Yayınlanma 24 Eylül 2020, Perşembe 07:23:21
Güncelleme 24 Eylül 2020, Perşembe 07:23:21
BursaspordaBugün

Başkan Erkan Kamat, Bursaspor’un dağ gibi biriken idari ve mali sorunlarını aşmanın yollarını arıyor… Mesut Mestan yönetiminin mali vecibeleri yerine getirmemesi üzerine TFF’nin 17 Ağustos’ta Bursaspor’a verdiği puan silme cezasının yürürlüğe girmemesi için çaba sarf ediliyor.

30 Ağustos’ta Bursaspor’un yeni başkanı seçilen ve 1 Eylül’de görevi Mesut Mestan’dan devralan Başkan Erkan Kamat’ın yoğun mesaisi sürüyor… Bugüne kadar sessiz kalmayı tercih eden Başkan Kamat, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte kulübün mali ve idari sorunlarına çözüm bulabilmek için gecelerini gündüzlerine katarak çalışmakla kalmıyor, çalmadık kapı da bırakmıyorlar.

ZATEN CEZAYI YEMİŞİZ

Bursaspor’un geleceği için yoğun mesai harcadıklarını ve önemli bir mücadelenin içine girdiklerini belirten Başkan Erkan Kamat, şunları söyledi: “Bursaspor ödemeleri yapmadığı için 17 Ağustos’ta TFF’den zaten -3 puan cezası almış. Mesut Mestan cezanın uygulanmaması için eylül sonuna kadar süre istemiş, TFF’de bunu kabul etmiş. Biz transfer tahtasının açılması, FIFA’daki dosyalar, mevcut ve giden oyunculara olan borçlar, personel maaşları için çözüm üretmeye çalışıyoruz.”

KONGRE GEÇ YAPILDI

“Bursaspor ailesinden özellikle rica ediyorum. Çok zorlu bir sürecin üstesinden gelmek için yönetim kurulu üyelerimle birlikte mesai harcıyorum. İnsanlara cevap veremediğim, sorulara müdahil olamadığım için kimse gönül koymasın. Özellikle istirham ediyorum. Bursaspor için önemli mücadele içindeyim. Yarın öbürgün hiçbirimize zeval gelmesin diye uğraşıyorum. Bursaspor geç kongre kararı aldı, kamp yapamadı. Hazırlık maçları oynayamadı.”

BELGELERLE KONUŞACAK

“Pandemiden dolayı 1 hafta kulüpte karantinada kalan takım tam teşekküllü hazırlanıp lige başlayamadı. Bursaspor’un eski alacaklılarına ödenmemiş borçlardan dolayı cuma günü lisansları çıkardık ve ondan sonra takım Adana Demir maçına çıkabildi. Ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım Bursaspor camiasının gurur duyabileceği bir mücadele verdiğimizin bilinmesini istiyoruz.” Başkan Kamat son olarak önümüzdeki hafta belgeleriyle yapacağı basın toplantısında tüm sorulara yanıt vereceğini sözlerine ekledi.

Oyak Renault’tan sıcak ilgi

Başkan Erkan Kamat Oyak Renault ile önemli bir etkinliğe imza atılacağını söyledi.

Bursaspor Kulübü Başkanı Erkan Kamat, yönetim kurulu üyeleri Ersin Toker ve Talip Aynıgül ile birlikte Oyak Renault Fabrikası’nı ziyaret ederek, Oyak Renault Genel Müdürü Antoine Aoun ve Kurumsal İlişkiler Direktörü Selim Akbaş ile bir araya geldi. Başkan Erkan Kamat yapmış olduğu görüşmeden memnuniyet duyduğunu dile getirerek, “Oyak Renault Genel Müdürü Antoine Aoun’a Bursaspor’a olan samimi duygularından ve desteklerinden dolayı teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.

YAN YANA GÖRMEK İSTİYORUZ

İlerleyen günlerde Oyak Renault Fabrikası’nda önemli bir etkinliğe imza atılacağını belirten Başkan Erkan Kamat, Oyak Renault yetkililerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti. Renault ile Bursaspor’u yan yana görmek istediklerini belirten Başkan Kamat, Oyak Renault Genel Müdürü Antoine Aoun ve Kurumsal İlişkiler Direktörü Selim Akbaş’a forma takdiminde bulundu ve yılın otomobili Renault Clio 5’i inceleyerek Bursa’da üretilen diğer araçlar hakkında bilgi aldı.


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
1. LİG'DE 3.HAFTANIN CANLI YAYIN PROGRAMI...
Yayınlanma 24 Eylül 2020, Perşembe 07:23:21
BursaspordaBugün