ZİRVE AŞKINA TİMSAH!


Yayınlanma 15 Eylül 2019, Pazar 09:30:04
Güncelleme 15 Eylül 2019, Pazar 09:30:04
BursaspordaBugün

TFF 1. Ligi'nde oynadığı son iki maçtan 6 puan çıkararak çıkışa geçen Bursaspor seriyi devam ettirmek amacıyla bugün saat 16.30'da Osmanlıspor'u konuk edecek. Timsah kazanması halinde zirveye bir adım daha yaklaşacak.

Bursaspor taraftarı önünde Osmanlıspor karşısında üç puan için sahaya çıkacak.

Milli maç nedeniyle liglere verilen ara sona ererken, Bursaspor bugün önemli bir maça çıkacak. Yeşil Beyazlılar sahasında Osmanlıspor'u konuk edecek. Bursaspor'un başkent temsilcisiyle sahasındaki mücadelesi saat 16.30'da başlayacak. Karşılaşmayı Emre Malok yönetecek. İki takım arasındaki kritik randevu Bein Sports Max 1 kanalı naklen ekranlara getirecek.

TEK HEDEF ÜÇ PUAN

Oynadığı son iki maçtan 6 puan çıkararak moral kazanan ve bu galibiyetlerle klasmanında üst sıralara yerleşen Bursaspor başkent temsilcisini yenmesi halinde zirveye bir adım daha yaklaşacak. Karşılaşmayı büyük önem veren taraftarlardan tribünde takımlarını yalnız bırakmayarak desteklemesi bekleniyor. Timsah'ta tek hedef karşılaşmadan üç puanla ayrılmak.

İSTATİSTİKLER EŞİT

Bursaspor'la Osmanlıspor birbirlerine bugüne kadar 15 kez rakip oldu. Galibiyetlerde iki takımın birbirlerine 4'er eşitliği bulunuyor. Toplam 7 maçta taraflar eşitliği bozamadı. Bursaspor evinde oynadığı maçlardan 2 galibiyet çıkarırken, başkent temsilcisi de deplasmanda aynı sayıda üç puana ulaştı. Bursa'daki 3 maçta taraflar karşılaşmadan beraberlikle ayrıldı.

11 MERAK KONUSU

Bursaspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak'ın Osmanlıspor karşısında sahaya süreceği kadro büyük merak konusu. Milli maç nedeniyle lige verilen arada takımıyla daha fazla zaman geçirme fırsatı yakalayan genç teknik adam, sahaya süreceği 11'i oluşturmakta güçlük çekti. Kadrodaki genç oyuncularla yeni transfer konumundaki tecrübelileri harmanlamaya çalışan Koşukavak ideal 11'i sahaya sürerek 90 dakika boyunca galibiyete ulaşmanın formüllerini arayacak.

MALOK BURSA'YI BİLMİYOR

Bursaspor'la Osmanlıspor arasındaki maçı Emre Malok yönetecek. Malok Bursaspor'un ilk kez bir maçında dürdük çalacak. İstanbul Bölgesi Üst Klasman Hakemi Osmanlıspor'un bugüne kadar iki maçında görev yaptı. Başkent ekibi bu maçlarda bir ga-libiyet bir de beraberlik elde etti.

MAÇ ÖNCESİ PRİM DOPİNGİ

Bursasporlu futbolculara bugün oynayacakları Osmanlıspor maçı öncesi elde ettikleri iki galibiyetin primleri ödendi. Yönetim taahhüt ettiği Akhisarspor ve Eskişehirspor galibiyetlerinin paralarını futbolcuların hesabına yatırdı. Yeşil Beyazlılar'da bu sezon futbolculara galibiyetlerde 10'ar bin TL prim veirildiği kaydedildi.

HEYECAN AS TV'DE

Bursaspor'la Osmanlıspor arasındaki kritik maçın tüm ayrıntıları As TV farkıyla ekranlara gelecek. Karşılaşma öncesi ve sonrasında stat çevresinden yapılacak canlı yayınlarla mücadelenin nabzı izleyenlere aktarılacak.

TRİBÜNDE İTİCİ GÜÇ

Bursaspor'un Fenerbahçe ile oynanılan hazırlık maçı da dahil son üç karşılaşmadan galibiyetle ayrılması camiayı da hare-ketlendirdi. Bugünkü karşılaşmada tribünlerin geçmiş müsa-bakalara oranla daha fazla dolması bekleniyor. Yeşil Beyazlı taraftarlar itici bir güç oluşturarak takımlarını Osmanlıspor karşı-sında destekleyecek ve galibiyete ulaşmak için katkı koyacak.

TFF 1. LİG 4. HAFTA:

Bugün
16.30 İstanbulspor-Giresunspor
16.30 Bursaspor-Osmanlıspor
19.00 Menemenspor-Akhisarspor
19.00 Adanaspor-Adana DS
16 Eylül Pazartesi:
19.00 Hatayspor-F.Karagümrük


Kaynak: bursahakimiyet.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
BİLETLER SATIŞTA
Yayınlanma 15 Eylül 2019, Pazar 09:30:04
BursaspordaBugün