YÜZÜMÜZÜ VAKIFKÖY'E DÖNDÜK


Yayınlanma 14 Ekim 2018, Pazar 04:09:55
Güncelleme 14 Ekim 2018, Pazar 04:09:55
BursaspordaBugün

Samet hoca, genç  oyuncuların yükselişinin devam ettiğini bununda kendisini memnun ettiğini söyledi. Kaynak: Yüzümüzü Vakıfköy'e döndük

Aybaba, “Biz Vakıfköy'e gidiyoruz. Onlar da gol atıyor. Ancak oyuncularımızı Vakıfköy'den oradan buradan değil de doğru yorumlamak lazım. Oradan gelen oyuncuların süre alması iyi işler yapması orayı da hareketlendirir, kulübümüzü de hareketlendirir, ekonomimizi de hareketlendirir” dedi.

Bursaspor Teknik direktörü Samet Aybaba, Balıkesirspor Baltok karşısında sergilenen oyundan dolayı mutlu olduğunu söyledi. Hazırlık karşılaşmalarının takıma önemli katkısı olduğunu belirten Aybaba, “Amacımız belli biliyorsunuz. Bu tarz maçları oynamaya devam edeceğiz. Mümkün olduğu kadar oynamayan oyuncuları bu işin içinde tutmaya çalışacağız. Genç oyuncularımızın tecrübesini arttıralım. Süre almayan oyuncularımızın burada daha çok süre almalarını sağlayalım. Genç arkadaşlarımızın bazılarının yükselişi devam ediyor. Bazılarında düşüş var. Dalgalanmaları normal” dedi.

Ali Akman'ın işi gol atmak

Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nden gelen genç oyuncuların performansını beğendiğini ifade eden Samet Hoca, “Diğer arkadaşlar da ellerinden geleni yapmaya çalıştı. Daha da geliştireceğiz. Ali Akman'ın işi gol atmak. Santrfor oynuyor. Biz Vakıfköy'e gidiyoruz. Onlar da gol atıyor. Ancak oyuncularımızı Vakıfköy'den oradan buradan değil de doğru yorumlamak lazım. Oradan gelen oyuncuların süre alması iyi işler yapması orayı da hareketlendirir, kulübümüzü de hareketlendirir, ekonomimizi de hareketlendirir. O nedenle hepsine sıcak bakıyoruz” diye konuştu.

 

Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
TBL 1.HAFTA: BURSASPOR: 69 MAMAK BLD: 68
Yayınlanma 14 Ekim 2018, Pazar 04:09:55
BursaspordaBugün