YUSUF'A ŞARTLI EVET


Yayınlanma 20 Haziran 2017, Salı 07:30:03
Güncelleme 20 Haziran 2017, Salı 07:30:03
BursaspordaBugün

Tecrübeli futbolcu, Trabzonspor'la sözleşmesini uzatırsa Bursaspor'a kiralık olarak gelecek... Bordo mavili kulüp Yusuf Erdoğan'ı bonservisiyle vermeye razı değil. Bu arada Başkan Ali Ay, Barış için Gaziantep'e 250 bin Euro teklif ederken, Güray Vural transferinde takas ve bir miktar para konusu.

Transferde ağırlığı yabancı isimlere veren Bursaspor, yerli gözdeleriyle görüşmelerini sürdürüyor. Yeşil beyazlılar'da gündemin ilk sırasında Yusuf Erdoğan bulunuyor. Trabzonspor'da fazla forma şansı bulamayan tecrübeli kanat oyuncusu için uzun süredir pusuda bekleyen yeşil beyazlılar, temaslarını hızlandırdı. Trabzonspor'un Yusuf'u transferine bonservisiyle değil kiralık olarak izin verebileceğini Bursaspor'a ilettiği öğrenildi. Ancak bordo mavili kulübün bunun için de şartı var. 


YUSUF NE DİYECEK?


Trabzonspor, Yusuf'un 1 yıl sonra bitecek olan mukavelesini uzatmak istiyor. 25 yaşındaki futbolcu, bu öneriyi kabul ettiği takdirde Bursaspor'a gitmesine izin verilecek. Yeşil beyazlı kulübün teklifini kabul eden Yusuf Erdoğan'ın Trabzonspor'un bu önerisine nasıl bir yanıt vereceği merak ediliyor. Bordo mavili takımda Teknik Direktör Ersun Yanal'ın fazla şans veremese de Yusuf'un bonservisiyle gitmesine razı olmadığı öğrenildi. 


TİMSAH BASTIRIYOR


Bursaspor'un gündemindeki Barış Yardımcı ve Güray Vural içinde temaslar devam ediyor. Gaziantepspor'un Barış için 400 bin Euro'ya kadar indiği Başkan Ali Ay'ın ise 250 bin Euro teklif ettiği belirtildi. Tarafların önümüzdeki günlerde tekrar bir görüşme yapacağı kaydedildi. Güray için ise Kayserispor'un olumsuz tutumu devam ediyor. Bursaspor'a gelmeyi çok isteyen tecrübeli futbolcu için Başkan Ali Ay'ın takas ve bir miktar para teklif edeceği öne sürüldü. 


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
"NECİD KONUSUNDA HAMLE YAPMAYACAĞIZ!"
Yayınlanma 20 Haziran 2017, Salı 07:30:03
BursaspordaBugün