YUSUF İHTARNAME ÇEKTİ!


Yayınlanma 02 Haziran 2019, Pazar 04:22:34
Güncelleme 02 Haziran 2019, Pazar 04:22:34
BursaspordaBugün

Tecrübeli futbolcu alacakları için kulübe ihtarname çekti.

Bursaspor'un kümede kalıp kalmayacağı daha belli değilken, Son haftadaki Malatyaspor maçı öncesi parasının peşine düşen Yusuf Erdoğan, yeni yönetimin önündeki sorunlardan biri olacak. 

Bursaspor gün geçmiyor ki, farklı bir sorunla karşılaşmasın. Sezon içersinde performansları nedeniyle eleştirilen bir çok isim şimdi ise alacaklarının peşine düştü. Bu futbolculardan biri ise Yusuf Erdoğan...Yeşil beyazlı formayla istenileni bir türlü veremeyen tecrübeli kanat oyuncusu, alacakları için kulübe ihtarname çekti. Talipleri bulunan Yusuf'un boşa çıkabilmek için böyle bir taktiğe başvurduğu ifade ediliyor. 

SON MAÇ ÖNCESİ YAPTI 

İhtarname tarihinden sonra 1 ay içersinde bu paranın Yusuf'a ödenmesi gerekiyor. Ancak işin ilginç yanı, deneyimli futbolcunun Spor Toto Süper Lig'de son hafta oynanacak Malatyaspor randevusunu öncesi parasını istemiş olması. Bursaspor'un kümede kalıp kalmayacağı daha belli değilken, parasının peşine düşen Yusuf,  yeni yönetiminden önünde bulacağı sorunlardan biri gibi duruyor. Para ödenmediği takdirde ise deneyimli kramponun boşa çıkma ihtimali var. 

ŞİMDİ DE DENİZLİ

Ayrıca 28 yaşındaki futbolcuya Kasımpaşa'nın ardından Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Denizlispor'da talip oldu. Taraftarların ilk görüşmeden olumlu ayrıldığı bildirildi. Tecrübeli kahat oyuncusunun Bursaspor'la durumunu hallettikten sonra yeni sezonda Denizlispor forması giyeceği vurgulandı. Geçen sezon 26 lig maçına çıkıp 1 gol atan Yusuf Erdoğan, Bursaspor'da zaman zaman taraftarla da problemler yaşamıştı. 


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
BURSASPOR'A VEDA ETTİ!
Yayınlanma 02 Haziran 2019, Pazar 04:22:34
BursaspordaBugün