YÖNETİM İSTEDİ AYBABA İSTEMEDİ


Yayınlanma 19 Ocak 2019, Cumartesi 04:30:02
Güncelleme 19 Ocak 2019, Cumartesi 04:30:02
BursaspordaBugün

Bursaspor'un sezon başında Ankaragücü'ne kiraladığı genç golcü direkten döndü.

Başkan Ali Ay ve yönetimi yeni bir golcü alıp para harcamak yerine Teknik Direktör Samet Aybaba'ya Kubilay Kanatsızkuş'u teklif etti. Aybaba teklifi nazikçe reddetti. 

Difra Sakho'nun uzun süren sakatlığı nedeniyle eldeki tek santrfor olarak Umut Nayir'i bulunduran Bursaspor'da gözler eski golcüsüne döndü... Transferde büyük paralar harcamak istemeyen Başkan Ali Ay ve yönetiminin ligin ikinci yarısı için Ankaragücü'nde kiralık olarak oynayan parasını alamayan eski golcüsüne gözü dikti...

Sezon başında Teknik Direktör Samet Aybaba'nın en güvendiği oyuncuların başında gelen ancak taraftarın tepkisi nedeniyle Ankaragücü'ne kiralanan Kubilay Kanatsızkuş kapıdan döndü... 

Lig çetin geçecek

Golcü açığını altyapıdan yetişen eski golcüsüyle kapatmak isteyen yeşil beyazlı yönetimin bu teklifini Teknik Direktör Samet Aybaba'nın nazikçe geri çevirdiği öğrenildi. Samet Hoca'nın ligin ikinci yarısının çetin geçeceğini ve takıma direkt katkı koyacak bir santrfor istediği için Kubilay Kanatsızkuş'un geri dönüşüne izin vermediği belirtildi. Aybaba'nın yönetime, taraftarla sorun yaşayan Kubilay'ın katkı koyamayacağına inandığı gibi oyuncuya yara vereceğini iletti.

Kubilay'da mutlu

Yeşil beyazlı yönetimin geri dönüş için teklif götürdüğü Kubilay Kanatsızkuş'un da parasını alamamasına karşın maçlara ilk 11'de başladığı için sezon sonuna kadar Ankaragücü'nde oynamaya devem etmek istediğini yönetime ilettiği gelen haberler arasında. Ligin ilkyarısında 9 karşılaşmaya çıkan 21 yaşındaki golcü oyuncu 1 gol atıp 1'de asist yapmıştı. Kubilay Kanatsızkuş'un Bursaspor ile sözleşmesi 30 Haziran 2022'de bitiyor. 


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
BAŞKAN ALİ AY: "DAVALARDAN VAZGEÇTİM"
Yayınlanma 19 Ocak 2019, Cumartesi 04:30:02
BursaspordaBugün