YÖNETİM HAREKETE GEÇİYOR! DÜŞÜŞÜN NEDENLERİ ARAŞTIRILACAK


Yayınlanma 23 Ocak 2018, Salı 04:30:05
Güncelleme 23 Ocak 2018, Salı 04:30:05
BursaspordaBugün

Ali Ay yönetimi, takımdaki düşüşün nedenlerini araştırma kararı aldı. Geçen sezon ligin ikinci yarısında yaşanan sıkıntıları yaşamamak isteyen yeşil beyazlı yönetim, tedbiri erken alacak. Futbolcularla birebir görüşmeler yapılacak, uyarılarda bulunulacak.

Bursaspor'da moraller bozuk... Kupadaki Gençlerbirliği fiyaskosunun ardından ikinci yarının startında Başakşehir'e farklı kaybeden yeşil beyazlılarda yönetim harekete erken geçme kararı aldı. Özellikle Başakşehir karşısındaki silik görüntünün nedenlerini merak edilirken, Başkan Ali Ay'ın bu hafta oyuncularla birebir görüşmeler yapacağı ve uyarılarda bulunacağı öğrenildi. 

HOCAYLA DA GÖRÜŞÜLECEK

Geçen sezon ligin ikinci yarısında yaşanan sıkıntıları yaşamamak isteyen Başkan Ali Ay'ın bu anlamda tedbiri erken alacağı belirtildi. Yeşil beyazlı yönetimin Teknik Direktör Paul Le Guen'le de biraraya geleceği ve takımın son durumunu masaya yatıracağı bildirildi. Özellikle sezon başından bu yana yeterli verim alınamayan Badu, Agu, Delarge, Kembo gibi isimlerle de görüşüleceği öğrenildi. 

2 MAÇ KÖTÜ OLURSA!

Başkan Ali Ay'ın şuan için takıma herhangi bir ceza vermeyi düşünmediği de belirtildi. Cumartesi günü oynanacak Aytemiz Alanyaspor ve 20.haftadaki Beşiktaş karşılaşmalarını hedef gösteren yönetimin alınabilecek kötü sonuçlar sonrası ceza sistemini devreye sokabileceği konuşuluyor. Ligde 4 haftadır galibiyet hasreti çeken Bursaspor'da Alanyaspor maçının hazırlıkları bugün start alacak.

 


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Yine başlıyor lar arastirmaya
18.-2.23-0 / 14:03
Turgay Mestan


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
BİLETLER SATIŞTA
Yayınlanma 23 Ocak 2018, Salı 04:30:05
BursaspordaBugün