YOLUMUZA DEVAM ETMELİYİZ


Yayınlanma 26 Şubat 2019, Salı 04:30:05
Güncelleme 26 Şubat 2019, Salı 04:30:05
BursaspordaBugün

Başakşehir maçında formasına kavuşan Diafra Sakho, takımı zor durumdan çıkaracaklarını söyledi.

Geri döndüğü için mutlu olduğunu söyleyen tecrübeli forvet, 'Sivasspor maçını taraftarımızla birlikte kazanacağımızı düşünüyorum. Ben de takıma dana çok katkı sağlamak istiyorum' diye konuştu. 

Sakatlığı nedeniyle bu sezon birçok talihsizlik yaşaşan ve Başakşehir karşısında uzun bir aradan sonra 11'de sahaya çıkan Diafra Sakho, hücumda gayret gösteren isimlerin başında geldi. Girdiği birkaç pozisyonda başarılı olamayan tecrübeli forvet, takım olarak iyi bir görüntü sergilediklerini ancak mağlubiyeti engelleyemediklerini söyledi. 'Zor bir maç olacağını biliyorduk' diyen Sakho ' Puan almamız çok önemliydi. Bu sonuçtan dolayı hayal kırıklığına uğradık.' diye konuştu. 

KATKI SAĞLAYALIM

Bursaspor'u bulunduğu sıkıntılı durumdan kurtarmak istediklerinin altını çizen Diafra Sakho 'Yolumuza devam etmeliyiz. Cumartesi günü Sivasspor'la kendi sahamızda oynayacağız. Taraftarımızla birlikte kazanacağımızı düşünüyorum. Ben de takıma katkı sağlamak istiyorum. Geri döndüğüm için mutluyum. Ama gerçekten benim ve takımım için zor bir oyundu. Sivasspor önünde daha iyi şeyler yapmak zorundayız. Ben de göstereceğim performansla bu zor durumda takıma katkı sağlamak istiyorum' şeklinde konuştu. 


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
İSTANBUL TAKIMLARINA KARŞI KAZANAMIYORUZ!
Yayınlanma 26 Şubat 2019, Salı 04:30:05
BursaspordaBugün