YILLAR SONRA BÜYÜK KAPIŞMA


Yayınlanma 12 Aralık 2017, Salı 04:30:04
Güncelleme 12 Aralık 2017, Salı 04:30:04
BursaspordaBugün

Paul Le Guen ve Rıza Çalımbay, birbirlerine hiç yabancı değil... 2002'de UEFA Kupası'nda Le Guen yönetimindeki Lyon, Çalımbay'ın çalıştırdığı Denizlispor'a elenmişti. İki teknik adam cumartesi günü bu kez bir Anadolu derbisinde kozlarını paylaşacak.

Cumartesi günü Trabzon'da tam bir Anadolu derbisi yaşanacak. Trabzonspor ve Bursaspor'un karşı karşıya geleceği karşılaşma Süper Lig'in 16.haftadaki en renkli mücadelelerinden biri olacak. Bu randevuda her iki teknik adam için de farklı anlamlar taşıyor. Bursaspor'un sezon başında takımın başına getirdiği Paul Le Guen, Trabzonspor'u çalıştıran Rıza Çalımbay'la 2.kez karşı karşıya gelecek.

FRANSA'DA ÇALIMBAY GÜLDÜ

Paul Le Guen ve Çalımbay ikilisi daha önce 2002 yılında birbirlerine rakip olmuştu. UEFA Kupasında Le Guen yönetimindeki Lyon, Çalımbay'ın çalıştırdığı Denizlispor'a iki maç sonunda elenerek büyük bir sürpriz yaşamıştı. Denizli'deki ilk maç golsüz sona ermiş, Fransa'daki randevuyu ise Denizlispor Mustafa Özkan'ın golüyle kazanarak tur atlayan taraf olmuştu.

SIKINTILAR YAŞADIK

Ve aradan tam 15 yıl geçti. İki teknik adam bu kez bir Anadolu derbisinde kozlarını paylaşacak. Paul Le Guen'in öğrencileri bu sezon ligde üst sıralarda yer alan takımlara karşı büyük sıkıntılar yaşadı. Son olarak evinde Fenerbahçe'ye kaybeden yeşil beyazlılar, üst sıralara çıkma şansını geri tepti. Trabzonspor ise Ersun Yanal'ın ayrılmasından sonra takımın başına gelen Rıza Çalımbay'la birlikte yükselişe geçti.


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
KUPADA TUR ZAMANI
Yayınlanma 12 Aralık 2017, Salı 04:30:04
BursaspordaBugün