YILDIZ İSİM ARIYOR


Yayınlanma 11 Temmuz 2019, Perşembe 04:30:03
Güncelleme 11 Temmuz 2019, Perşembe 04:30:03
BursaspordaBugün

Tahtayı açtırması beklenen Mesut Mestan yönetimi, taraftarı tribüne çekecek isim de bakıyor.

Hedefte Denizlispor'dan Ismail Aissati ve Beşiktaş'la yollarını ayıran Mustafa Pektemek var. Gençlerbirliği'nden Nadir Çiftçi de adaylardan biri olurken,  Şamil Çinaz ve Egemen Korkmaz transferlerinde ise herhangi bir sıkıntı gözükmüyor. 

Yeni sezonda Spor Toto 1.Lig'de mücadele edecek olan Bursaspor'da tüm camia transfere odaklandı. Başkan Mesut Mestan'ın kısa zaman içersinde transfer tahtasını açtırması beklenirken, yönetimin hedefinde taraftarı tribüne çekecek takviyeler yapmakta var. İlk hedeflerden biri Ismail Aissati...Geçen sezon Denizlispor'la şampiyonluk yaşayan 30 yaşındaki 10 numaranın kulübüyle mukavelesi sona erdi. 

İKNA EDİLMEYE ÇALIŞILIYOR

Geçen sezon 33 maçta 3 gol, 8 asistlik bir performans gösteren Faslı oyuncu, Alanyaspor, Antalyaspor ve Balıkesirspor takımlarında da görev yapmıştı. Kariyerinde Ajax, PSV Einhoven ve Vitesse gibi kulüplerde de forma giyen Ismail Aissati'nin Bursaspor'un teklifine sıcak baktığı öğrenildi. Mesut Mestan yönetiminde bir diğer hedefi ise Mustafa Pektemek... Beşiktaş'la yollarını ayıran 30 yaşındaki futbolcu ikna edilmeye çalışılıyor. 

SAKATLIKLAR YAŞADI 

Her iki kanatta ve forvette de görev yapabilen tecrübeli futbolcu, 12 kez A Milli Takımın formasını giymişti. Sakaryaspor alt yapısından yetişen Mustafa, yaşadığı talihsiz sakatlıklarla da epey gündeme gelmişti. Gençlerbirliği ile sözleşmesi sona eren Nadir Çiftçi, Mesut Mestan yönetiminin hücum hattı adaylarından biri olurken, Şamil Çinaz ve Egemen Korkmaz transferlerinde ise sıkıntı gözükmüyor. Transfer tahtası açılır, açılmaz gerek Şamil'in gerekse Egemen'in yeşil beyazlı formayı giymesine kesin gözüyle bakılıyor. 


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
YUSUF ERDOĞAN, KASIMPAŞA'DA
Yayınlanma 11 Temmuz 2019, Perşembe 04:30:03
BursaspordaBugün