YEŞİL BURSA'NIN GÖZÜ 3 PUANDA


Yayınlanma 29 Ağustos 2015, Cumartesi 10:59:25
Güncelleme 29 Ağustos 2015, Cumartesi 10:59:25
BursaspordaBugün

Düzyurtspor maçına galibiyet parolasıyla hazırlanan Bursaspor’un pilot takımı Yeşil Bursa’da Teknik Direktör Ahmet Suphi Evke, “Pazar günü taraftarlarımızı Minareli Çavuş Tesisleri’ne bekliyoruz” dedi.

İBRAHİM OYNAYAMAYACAK

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta sezona 1-1’lik Büyükşehir Belediye-Erzurumspor beraberliğiyle başlayan Yeşil Bursa’da yarın oynanacak Birlik Nakliyat Düzyurtspor hazırlıkları yoğun bir şekilde sürüyor. Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri’nde yaklaşık 1 buçuk saat süren antrenmanda futbolcuların oldukça neşeli olduğu gözlenirken, çalışmaya sakatlıkları bulunan İbrahim Sürgülü ve Mertcan Erdem katılmadı. İbrahim’in Düzyurtspor karşısında forma giyemeyeceği Mertcan’ın ise ise oynayıp oynayamayacağının maç günü belli olacağı belirtildi.

TARAFTARLARIMIZI BEKLİYORUZ

Düzyurtspor maçına galibiyet parolasıyla hazırlandıklarını ifade eden Teknik Direktör Ahmet Suphi Evke, hafta içinde Bursaspor ile oynadıkları antrenman maçında oyuncularının sergilediği futboldan memnun olduğunu dile getirerek, “Şu anda kadro yapısı itibariyle Türkiye liglerindeki en genç profesyonel futbol kulübüyüz. Çok renkli bir takımız. Pazar günü evimizde Düzyurtspor’u konuk edeceğiz. Hedefimiz bu mücadeleyi kazanarak yolumuza devam etmek. Pazar günü taraftarlarımızı Minareli Çavuş Te-sisleri’ne bekliyoruz” dedi.


Kaynak: Bursahakimiyet.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
TİMSAH'IN TEK HEDEFİ 3 PUAN
Yayınlanma 29 Ağustos 2015, Cumartesi 10:59:25
BursaspordaBugün