YEŞİL BURSA'NIN EN KRİTİK MAÇI


Yayınlanma 20 Nisan 2017, Perşembe 08:26:24
Güncelleme 20 Nisan 2017, Perşembe 08:26:24
BursaspordaBugün

Dersimspor karşılaşması öncesi Bursa Hakimiyet'e konuşan Yeşil Beyazlıların teknik patronu Turhan Şen, "Maçın önemini biliyoruz. Kazanarak son haftaya stressiz girmek istiyoruz" dedi.

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Bursaspor'un pilot takımı Yeşil Bursa, 33. haftada evinde ağırlayacağı Dersimspor maçına odaklandı. Zorlu mücadeleden 1 puan bile çıkarması halinde ligde kalmayı matematiksel olarak garantileyecek Yeşil Beyazlılarda teknik patron Turhan Şen, Bursa Hakimiyet'e açıklamalarda bulundu.

Belki de sezonun en önemli maçına çıkacaklarını belirten Şen, şunları söyledi:

SAKİN KALACAK

"Göreve geldiğimizden bu yana yukarıya doğru çıkan bir grafiğimiz var. Son 6 haftada 4 kez sahadan 3 puanla ayrılırken ayrıca bu süreçte bu sezon ilk kez üst üste 3 maç kazanma başarısı gösterdik. Pazar günü karşılaşacağımız Dersimspor'un bizimle oynayacağı maçı belki de son şansı olacak. Dardanelspor ve Pazarspor maçlarına göre 1 puan bile onlara yetmeyebilir. Bize ise 1 puan yeterli olacak. Bunu bilerek sakin kalacağız ve yakaladığımız fırsatlarla 3 puana ulaşmak için uğraşacağız." (Tolga ÖZTAŞ)





BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
TOPÇU'NUN GÖZÜ GENÇLERDE
Yayınlanma 20 Nisan 2017, Perşembe 08:26:24
BursaspordaBugün