YEŞİL BURSA YEMEKTE BULUŞTU


Yayınlanma 16 Eylül 2015, Çarşamba 11:32:54
Güncelleme 16 Eylül 2015, Çarşamba 11:32:54
BursaspordaBugün

Yeşil Bursa A.Ş.’nin Yönetim Kurulu, Yeşil Bursa A Takım teknik heyet ve futbolcuları U19, U17, U16, U15, U14 takımlarında eğitim alan öğrencileri dün akşam bir araya geldi.

GÜLER: “ BİRLİKTE OMUZ OMUZA HAREKET EDECEĞİZ”

Yeşil Bursa A.Ş. Başkanı Kemal Güler yaptığı konuşmada altyapı grupları ile birlikte 180’e yakın sporcuyla bir arada olmaktan dolayı mutlu olduklarını belirtti.

Yeşil Bursa A.Ş.’nin Bursaspor’un bir parçası olduğunu ifade eden Güler, sporculara hitaben yaptığı konuşmasında, “ Geçtiğimiz yıl Bursaspor’un pilot takımını yeniden projelendirirken Yeşil Bursa A.Ş.’nin altyapısında 1 tane takımı yoktu. Bugün ise 180 yakın sporcusuyla kocaman bir aile olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sizlere hangi takımın formasını giyiyoruz diye sorulduğunda Bursaspor’un yanıtını veriniz. Çünkü sizler Bursaspor’un sporcularısınız. Bundan sonraki süreçte omuz omuza olmalısınız. Eğer sizin yaş grubunuzda maçınız yoksa maçı olan diğer arkadaşlarınıza destek olmak için onların maçlarını da tribünden takip ediniz. Birbirinize destek olunuz. İnanıyorum ki ilerleyen dönemlerde aranızdan arkadaşlarınız Bursaspor A takımına yükselip Bursaspor’a hizmet edecektir. Yeni sezonun hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

EVKE: “ KİMSE MERAK ETMESİN YEŞİL BURSA İYİ YOLDA”

Yeşil Bursa A.Ş. A Takım Teknik Direktörü Ahmet Suphi Evke ise “ Geçtiğimiz sezon proje olarak sunduğumuz ve planladığımız Yeşil Bursa A.Ş.’nin bugün 180 sporcusuyla birlikteyiz. Projenin yeşerdiğini görmek bizleri mutlu ediyor. Yeşil Bursa A.Ş. kimse merak etmesin doğru yolda ilerliyor. Bizlere destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Yeşil Bursa A.Ş. gelecekte çok önemli futbolcular yetiştirecektir. Tüm sporcu kardeşlerimize başarılar diliyorum” dedi.





BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
ERDEM’E BEKLEMEK YARADI
Yayınlanma 16 Eylül 2015, Çarşamba 11:32:54
BursaspordaBugün