YEŞİL BURSA NE OLACAK?


Yayınlanma 31 Mayıs 2018, Perşembe 04:30:03
Güncelleme 31 Mayıs 2018, Perşembe 04:30:03
BursaspordaBugün

Ali Ay yönetimi, kısa zaman içerisinde pilot takımla ilgili kararını verecek.

Yeşil beyazlı yönetimin yola devam etmek gibi bir niyeti bulunmuyor. Ağırlık görüş kulübün kapatılmasından yana. Satılma ihtimali küçük de olsa seçenekler arasında duruyor. 

Bursaspor'un pilot takımı Yeşil Bursa, geçtiğimiz sezon TFF 3.Lig'den küme düşerek büyük bir hayal kırıklığı yarattı. BAL'a düşen Yeşil Bursa'nın yeni sezon öncesi ne olacağı merak ediliyor.

Bursaspor kulübünün önünde 3 seçenek bulunuyor. Ya yola devam edilecek, ya satılacak, ya da kapatılacak. Ana hedefi Bursaspor'a oyuncu yetiştirmek olan pilot takımdan bu anlamda da yıllardır bir verim alınamadı. 

PROSEDÜRLERİ VAR

Göreve tekrar seçilen Başkan Ali Ay ilerleyen günlerde bu konuyu netleştirecek. Ancak yeşil beyazlı yönetimin yola devam etmek gibi bir niyeti bulunmuyor. Ağırlık görüş kulübün kapatılmasından yana.

AŞ olan Yeşil Bursa'nın bu anlamda önünde belli prosedürler bulunurken, satılma ihtimalinin de küçük de olsa seçenekler arasında durduğu ifade ediliyor.

İLÇELERE VERELİM

Bursaspor yönetimi A takımda veya Vakıfköy'de bulunan genç isimler için ilçe takımlarıyla daha sıcak ilişkiler kurmayı planlıyor. Emirhan Aydoğan'ın İnegölspor'da başarılı bir sezon geçirmesi ise bu projenin tutabileceği izlenimlerini vermiş durumda.

Son olarak Bursaspor'a kaleci Muhammed Şengezer'i veren pilot takım, artık Bursaspor alt yapısında görev yapan gençlerin bile tercih etmediği bir konuma gelmişti.


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
BURSASPOR'DA GÖREV DAĞILIMI YAPILDI!
Yayınlanma 31 Mayıs 2018, Perşembe 04:30:03
BursaspordaBugün