YENİDEN BAŞLASIN!


Yayınlanma 16 Ekim 2017, Pazartesi 07:30:04
Güncelleme 16 Ekim 2017, Pazartesi 07:30:04
BursaspordaBugün

Galatasaray ve Kayserispor yenilgileriyle sevenlerini üzen yeşil beyazlılar, Başkent temsilcisi karşısında kendini affettirmek istiyor. Saat 20.00'de başlayacak maçı Cüneyt Çakır yönetecek.

 Süper Lig'de ilk 7 haftayı 3 galibiyet, 4 mağlubiyetle 9 puanla kapatan Bursaspor, bugün Osmanlıspor'u konuk edecek. 


Bursa Büyükşehir Stadı'nda 20.00'de başlayacak olan zorlu karşılaşmayı Cüneyt Çakır yönetecek. Üst üste aldığı Galatasaray ve Kayserispor mağlubiyetleriyle sevenlerini üzen yeşil beyazlılar, ligde alt sıralarda yer alan İrfan Buz yönetimindeki rakibini yenerek kendini affettirmek ve yeniden çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor.


BADU OYNAMAYACAK


Bursaspor'da kritik 90 dakika öncesi sakat oyuncuların çokluğu can satıyor. Hafta arasında antrenmanda sakatlanan Emanuel Badu bu mücadele oynamayacak. Bilal Kısa, Onur Atasaray, Joshua John ve Sercan Yıldırım'ın da sakatlıkları nedeniyle görev almayacağı mücadelede Teknik Direktör Paul Le Guen'in orta alanda Furkan Soyalp ve Cristobal Jorquera'dan hangisini tercih edeceği merak ediliyor. Fransız teknik adamın, kanatlarda Yusuf Erdoğan'ı da oynatmayı planladığı öğrenildi.

 
Osmanlıspor ters geliyor
 
Bursaspor ve Osmanlıspor bugün oynayacakları karşılaşma ile birlikte Süper Lig'de 11. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce oynanan 10 müsabakada Osmanlıspor 2 kez sahadan galibiyet ile ayrılırken, Bursaspor ise 1 mücadele gülen taraf olmayı başardı. 7 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. İki takım arasındaki son 3 lig maçı ise beraberlikle tamamlandı.
 
2 yıl sonra Bursaspor maçında
 
Bursaspor-Osmanlıspor maçını Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır bugüne kadar Bursaspor'un 33 maçında düdük çaldı. 
 
Yeşil Beyazlılar bu karşılaşmaların 12'sini kazanırken, 14 kez sahadan yenik ayrıldı. Cüneyt Çakır en son 17 Ekim 2015'teki Antalyaspor maçını yönetmiş ve yeşil beyazlılar sahadan 2-0 mağlup ayrılmıştı. Tecrübeli hakem o karşılaşmada Jorquera'yı 41. dakikada kırmızı kartla oyun dışında bırakmıştı.
 
İsteyipte alamadığımız Cikalleshi'ye dikkat!
 
Konuk ekip Osmanlıspor'un Arnavut forveti Sokol Cikalleshi, Süper Lig'de Bursaspor'a karşı forma giydiği 4 karşılaşmada 3 gol atmayı başardı. Başakşehir ve Akhisarspor formalarıyla yeşil beyazlı takıma karşı 3 kez gol sevinci yaşayan Cikalleshi'nin ligde en fazla gol attığı iki takımdan birinin Bursaspor olması dikkat çekiyor. Bilindiği gibi tecrübeli forvet sezon başında Bursaspor'un transfer gündemi gelmiş ancak Başakşehir'den izin çıkmamıştı.
 
Cezalılar var
 
Bugünkü 90 dakikada Bursa Büyükşehir Stadı'nda kaç taraftar olacağı merak ediliyor. Yeşil beyazlı taraftarlar düne kadar biletlere fazla ilgi göstermezken, Galatasaray maçını Güney kale arkası 123-124-125 ve 126 bloklarda izleyen taraftarlar cezaları nedeniyle bu mücadeleyi tribünden takip edemeyecek.
 
Delarge eski takımına karşı
 
Bursaspor'un bu sezon en çok gol atan futbolcusu olan Dzan Delarge, bugün eski takımına karşı mücadele edecek. Osmanlıspor'da 1,5 sezon geçiren tecrübeli kanat oyuncusu, 70 maça çıkmış ve 3 gol, 15 asistlik bir performans göstermişti. Osmanlıspor'da ise Musa Çağıran ve Filipe Josue bir dönem Bursaspor'da görev yapmıştı. 


STAT: Bursa Büyükşehir

SAAT: 20.00

HAKEMLER: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun

EKSİK: Badu, John, Sercan, Onur, Bilal

EKSİKLER:  Özer Hurmacı, Anıl Karaer

BİLET FİYATLARI: VIP 1-2. Balkon 200, batı alt tribün 100, Spor Toto alt tribün 50, Spor Toto üst tribün 40, Teksas ve Tofaş tribünü 20, misafir tribün 26 TL.

20.00 beIN SPORTS


BURSASPOR

1 Harun Tekin
26 Barış Yardımcı
93 Paul Ekong
6 Titi
23 Aziz Eraltay
46 Agu
17 Furkan Soyalp
32 Yusuf Erdoğan
10 Pablo Batalla
22 Jires Kembo
28 Bogdan Stancu

OSMANLISPOR


1 Karcemarskas
61 Numan Çürüksu
35 Musa Çağıran 
14 Andreas Beyer 
2 Avdıja Vrsajevıc 
8 Raheem Lawal 
15 Tiago Pinto 
7 Serdar Gürler 
50 Amınu Umar 
19 Sokol Cikalleshi 
20 Filipe Josue


Kaynak: olay.com.tr






BU HABERİN YORUMLARI
Bu habere ilk yorumu sen yap!


SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:
BURSASPOR YÜKSEKOBA: 3 K.KAZAN BELEDİYESİ: 1
Yayınlanma 16 Ekim 2017, Pazartesi 07:30:04
BursaspordaBugün